Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу завітали на урочистості з нагоди Дня працівників харчової промисловості (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 27 жовтня 2017 

min
max

Студенти спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» Львівського кооперативного коледжу економіки і права з нагоди святкування професійного свята працівників харчової промисловості України були запрошені разом із викладачами відвідати урочистості, які проходили у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького.

У святкуванні взяли участь місцеві виробники аграрної та харчової галузі, викладачі та студенти національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, представники від обласної та місцевої ради та інші.

Студенти коледжу мали змогу побувати на виставці-ярмарку продуктів харчування, побачити майстер-класи з виготовлення молочних коктейлів, морозива та м’ясних продуктів у домашніх умовах, приготування страв української кухні тощо.

«Майбутні фахівці мали можливість ознайомитись з харчовими підприємствами Львівщини, які освоюють нові ринки, залучають найкращі технології та є одними із найкращих. На сьогодні харчова промисловість є одним із лідерів в освоєнні нових методів та форм ринкового господарювання, в технічному і технологічному оновленні виробництва. Студенти мали можливість поспілкувалися із представниками від підприємств та з потенційними роботодавцями. День працівника харчової промисловості вважають своїм професійним святом не тільки великі підприємства, але і малі приватні, адже всі вони працюють у сфері виготовлення продуктів харчування та сприяють забезпеченню мешканців якісними і доступними продуктами.

Досить слушно, під час вітального слова, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка звернувся до студентів із закликом не «шукати щастя за кордоном, адже заробити гроші можна будь-де, а по-справжньому успішним стати тільки в рідній державі», - зазначили керівники груп, завідувач технологічного відділення та готельно-ресторанної справи Оксана Шура та викладачі циклової комісії Марія Василишин, Соломія Митник.

Адміністрація, студенти та викладачі коледжу вдячні Львівському національному університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького за запрошення на урочистості з нагоди святкування Дня працівників харчової промисловості.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв'язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Львівського кооперативного коледжу економіки і права (фото) Відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Львівського кооперативного коледжу економіки і права (фото) Опубліковано: Субота, 02 липня 2016 Днями у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулися урочистості з нагоди випуску спеціалістів. З вітальним словом до випускників звернулась директор коледжу Наталія Зубко: «От і настав цей незвичайний день в нашій кооперативній родині. День святковий, радісний, веселий і, водночас,...

Переглядів: 3315 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 785 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook