Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулося методичне об’єднання вчителів фізичної культури (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 27 жовтня 2017 

min
max

Нещодавно у м. Львові в приміщенні методичного кабінету ЛОВФВС відбулося обласне методичне об’єднання вчителів фізичної культури, на якому були присутні 6 представників ОТГ Львівської області.

В ході роботи було розглянуто низку питань. Зокрема, Наталія Сороколіт поінформувала про всеукраїнський конкурс «Вчитель року з фізичної культури».

Заступник начальника Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Ярослав Гаврих повідомив про прийом щорічного оцінювання фізичної підготовленості учнівської молоді.

Головний суддя ХХVII Спортивних ігор школярів Львівщини Ігор Вовк розповів про специфіку проведення змагань цього року, доповів про результати змагань проведених у видах спорту за вибором у 2017 році.

Також участь у нараді взяла Вікторія Вірт, чемпіонка світу з боксу. На даний час вона є представницею НОК у Львівській області.

Учасники наради, керівники міських та районних методичних об’єднань обмінялися думками з обговорюваних питань.

За інформацією Львівського обласного відділення з фізичного виховання та спорту МОН України

Немає коментарів

Схожі статті:

Методоб'єднання інструкторів фізкультури, вчителів ЛФК в НРЦ  «Левеня» Методоб'єднання інструкторів фізкультури, вчителів ЛФК в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 12 січня 2020 10 січня 2020 року в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулося методоб'єднання інструкторів фізкультури, вчителів ЛФК. На засіданні обговорювали обладнання (степ-аеробіка, фітбол, шведська стінка, гімнастичні палиці), яке можна використовувати...

Переглядів: 1428 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Cпортивно-пізнавальна розвага «Веселий Незнайко» в НРЦ  «Левеня» Cпортивно-пізнавальна розвага «Веселий Незнайко» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Вівторок, 03 грудня 2019 3 грудня 2019 року в 2-му корпусі Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулася спортивно-пізнавальна розвага «Веселий Незнайко» для дітей старших груп («Соняшник», «Мак»), яку організували і провели вчитель-дефектолог та інструктор з фізкультури. Метою...

Переглядів: 790 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook