Період публікації:

від

до

Категорія:

Місячник шкільної бібліотеки

Опубліковано: Понеділок, 30 жовтня 2017 

min
max

       Сучасну школу неможливо уявити без інформаційного простору, який створюється за допомогою шкільної бібліотеки. Бібліотека стала центром, де забезпечується доступ до різноманітної інформації.

     Бібліотекар опорного закладу "Рудківська СЗШ І-ІІІ ступенів імені Володимира Жеребного Самбірського району Львівської області" Шкварко О.І. надає методичну, практичну, індивідуально та професійну допомогу учням, вчителям, батькам у підборі навчального матеріалу. Бібліотека школи обслуговує 573 користувачів.

      З 1 жовтня 2017 року по 31 жовтня 2017 року в школі проходив місячник шкільної бібліотеки «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя". У рамках місячника проведено:

  • 3 жовтня 2017 року шкільний бібліотекар Шкварко О.І. разом із учнями 7-Б класу (класний керівник Качмар І.М.), 8-Б класу ( класний керівник Клюк Л.В.) в актовому залі школи провели  конкурс-вікторину «Що я знаю про здоровий спосіб життя». Учні із задоволенням відповідали на цікаві питання вікторини, переглянули  колаж   та відеоролик «14 фактів про здоров’я людини». Соціальний педагог Кузбит І.Б. розповіла про негативний вплив газованих напоїв на організм людини, провівши «експеримент» із «Coca -cola».
  • 6 жовтня 2017 року шкільний бібліотекар Шкварко О.І. разом із учнями 5-А класу (класний керівник  Турчин Л.П.)  в актовому залі школи провели  вікторину  « Здоровий спосіб життя», переглянули колаж   та відеоролик « Ми за здоровий спосіб життя». Соціальний  педагог  Кузбит І.Б.  ще раз розповіла про негативний вплив газованих напоїв на організм людини, провівши «експеримент» із «Coca -cola».
  • 17 жовтня 2017 року  шкільним бібліотекарем  Шкварко О.І. і  вчителем початкових класів Яремою Л.І.  разом із учнями 4-А класу (класний керівник  Швець С.Р.), 4-Б класу ( класний керівник Романяк С.Г.) , 4-В класу ( класний керівник Білик О.О.) в актовому залі школи провели  веселу перерву «Ми за здоровий спосіб життя». Учні із задоволенням  переглянули   відеоролик « Охоронці здоров’я».
  • З учнями початкових класів бібліотекар  провів тренінг щодо виховання культури читання учнів-читачів. Цей вид  діяльності був спрямований на виховання в учнів бережливого ставлення до підручника і книги взагалі.
  • Шкільний бібліотекар Шкварко О.І. протягом місячника також проводили бібліотечні уроки в молодших класах „Бібліоподорож” – для 1-4 класів. Молодші школярі після проведення бібліотечних уроків краще орієнтуються у великому океані книжкового світу.

    Гарного усім читання!

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Проєкт «Побачити серцем» для учнів НРЦ  «Левеня» Проєкт «Побачити серцем» для учнів НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 Бібліотека, це те місце, де зігріваються серця маленьких читачів. Світ, в якому живуть діти з порушеннями зору, в які ігри вони грають, як виглядають книги шрифтом Брайля, спеціальна друкарська машинка, адаптовані для навчання зошити та комп'ютери – про це все сьогодні, 27 лютого 2020 року, педагогічний...

Переглядів: 888 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Нові читачі шкільної бібліотеки Нові читачі шкільної бібліотеки Опубліковано: П`ятниця, 18 жовтня 2019 17 та 18 жовтня 2019 р. до шкільної бібліотеки НРЦ І-ІІ ст. «Довіра» завітали першокласники. Бібліотекарка І.Я. Федечко записала учнів 1-А та 1-Б класів до бібліотеки, розповіла про призначення книгозбірні та про те, як вона працює. Кожен обрав собі книгу до вподоби. Діти весело провели час – розглядали...

Переглядів: 1201 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook