Період публікації:

від

до

Категорія:

Навчальна евакуація у Ремезівцівському НВК (фото)

Опубліковано: Середа, 18 жовтня 2017 

min
max

13 жовтня 2017 року у Ремезівцівському НВК відбулась навчальна евакуація, з метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій в закладах освіти.

Евакуація почалася за сигналом «Увага всім!”. о 10 годині 10 хвилин.

Ланкою оповіщення та зв’язку базового класу з цивільного захисту було оповіщено весь склад навчально-виховного процесу НВК. Далі, з кожного класу почалась організована евакуація учнів під керівництвом педагогічних працівників через головний та запасні виходи НВК.

Діти покинули приміщення спокійно та організовано. Школа вклалася у нормативний час для даного навчального заходу - евакуація тривала 3, 06 хвилини.

Усі учні по класах разом з класними керівниками, вчителі-предметники, обслуговуючий персонал колективом залишили класні кімнаті через евакуаційні виходи та вишикувалися на подвір’ї школи.

Періодичні тренування є основою збереження життя і здоров’я учнів та готовності учасників навчально-виховного процесу до захисту і дій під час надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень математики у Ремезівцівському НВК Тиждень математики у Ремезівцівському НВК Опубліковано: Вівторок, 28 січня 2020 З 20 по 24 січня 2020 р. у Ремезівцівському НВК проходив тиждень математики. Метою тижня було підвищити інтерес до вивчення математики, розвиток логічного і творчого мислення. Учні переглянули  презентацію «Математика поряд з нами», де ознайомились з цікавими фактами з історії математики, необхідності...

Переглядів: 565 Коментарів: 0

Відділи освіти

Йорданське благословення у Ремезівцівському НВК Йорданське благословення у Ремезівцівському НВК Опубліковано: Понеділок, 27 січня 2020 22 та 24 січня отець Богдан Януш та отець Роман Кісіль із Церкви Святого Димитрія  завітали до Ремезівцівського  НВК. Як традиційно годиться після Водохреща, священики окропили йорданською водою учителів,  учнів та техпрацівників. Отці вітали усіх присутніх та побажали, аби свячена вода змила усі негаразди,...

Переглядів: 772 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook