Період публікації:

від

до

Категорія:

Святкування Дня захисника України у Новосілківській ЗОШ І-ІІ ступенів (фото)

Опубліковано: Середа, 18 жовтня 2017 

min
max

14 жовтня -  триєдине свято для усіх українців - це Покрова Божої Матері, День українського козацтва та День захисника України.

З метою вшанування мужності та героїзму, захисників незалежності і територіальної цілісності, військових традицій Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу, у Новосілківській ЗОШ І-ІІ ст. був проведений загальношкільний виховний захід «».

Ми з гордістю вшановуємо подвиг нескорених українців і висловлюємо слова щирої вдячності  людям, які захищали соборність  і незалежність України в ХХ столітті  і продовжують її відстоювати в ХХІ столітті.  

Учні 5-9 кл. зробили екскурс сторінками історії України і згадали всі ті часи, коли нашу землю загарбували і розділяли між собою сусідні держави, а наш народ уміло захищав себе від ворогів. Спочатку - це були славні козаки, а потім - воїни УПА, зараз - учасники АТО - герої ХХІ ст. Діти віддали шану всім, "хто літ тому назад багато і тим, хто нині з автоматом наш спокій береже" і захищає, всю нашу велику родину, рідну землю свою - Україну.

Діти написали листа із словами підтримки воїнам АТО, підготували малюнки для них. Цей лист буде передано волонтерам, які відправляють допомогу для воїнів АТО. Слава Україні! Героям слава!

Немає коментарів

Схожі статті:

Світ - це книга. І хто не подорожував по ньому - прочитав у ній тільки одну сторінку (фото) Світ - це книга. І хто не подорожував по ньому - прочитав у ній тільки одну сторінку (фото) Опубліковано: Понеділок, 04 Червня 2018 Час подорожей та екскурсій настав. Цього року учні та вчителі Новосілківської ЗОШ І-ІІ ст. мали можливість відвідати незабутні місця, а саме -  зоопарк у с. Меденичах  та дельфінарій у м.Трускавці. Ті відчуття, які пережили діти, побувавши серед звірів та дельфінів неможливо передати словами, їх потрібно...

Переглядів: 219 Коментарів: 0

Відділи освіти

Математичний конкурс "Кенгуру" у Новосілківській ЗОШ І-ІІ ступенів Математичний конкурс "Кенгуру" у Новосілківській ЗОШ І-ІІ ступенів Опубліковано: Субота, 17 березня 2018 16 березня  у Новосілківській ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся конкурс юних математиків “Кенгуру”. Діти мали змогу продемонструвати свої знання, виконуючи завдання різного рівня складності. “Кенгуру”- це чудовий конкурс, прекрасна інтелектуальна гра. Головна його мета – показати кожному учневі, що процес...

Переглядів: 253 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook