Період публікації:

від

до

Категорія:

Виховний захід «Маріє, Діво благодатна, Вкраїни кожного солдата оберігай у боротьбі» у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів (фото)

Опубліковано: Середа, 18 жовтня 2017 

min
max

13 жовтня в Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст., під керівництвом вчителя основ християнської етики Фірак У.І., відбувся виховний захід на тему: «Маріє, Діво благодатна, Вкраїни кожного солдата оберігай у боротьбі». Цього дня ми з вдячністю приймаємо заступництво і клопотання за нас перед Богом, Пресвятої Діви Марії, згадуючи історичні події давнини і молимось за мирне небо сучасності.

14 жовтня – великий і багатий на свята день. Для нас, українців, це свято християнське і національне. Воно символізує зв'язок поколінь, невмирущість героїчних традицій нашого народу. На нашу землю вкотре прийшла Пречиста Діва Марія і розкинула над нами свій небесно-синій омофор, щоб захистити нас.

Учні 6-11 класів читали поезії, розповідали про значення Покрови для козаків, виконували пісні. Особливо хочеться відзначити учнів 10, 11 класів, які неперевершеною сценічною грою зачарували глядачів. Підібраний відеоматеріал став чудовим доповненням духовного піднесення, роздумів, торкнувся серця кожного глядача.

Перегорнули сторінку подій і на сході України, згадали тих, хто ніколи не повернеться до рідної домівки. Але за кожного воїна молиться Діва Марія і огортає його своїм Покровом.

На такому піднесеному дусі, поринувши у глибину своєї душі, залишилися небайдужими всі: учні, батьки, вчителі.

Добра традиція склалася в учнівського та педагогічного колективу нашої школи – напередодні державних свят прибирати та класти квіти на могилу воїнів УПА на кладовищі села. Цьогоріч це зробили учні 7 класу Задонська О., Тарнавська А., Пирожинська О. та педагог-організатор Гурська Г.В.

«Пресвята Богородице! Покрий нас своїм омофором, захисти від усякого зла, принеси молитви за нас Сину Твоєму і Богу нашому». Амінь 

Немає коментарів

Схожі статті:

Виховний захід «Злука і 100 років української незалежності» у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів (фото) Виховний захід «Злука і 100 років української незалежності» у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів (фото) Опубліковано: Вівторок, 23 січня 2018 22 січня 2018 року в Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. вчителем історії Криницьким Т.О. був проведений виховний захід «Злука і 100 років української незалежності». Націотворення, національна пам’ять, громадянська свідомість – ці поняття базові для людини, вони наче цеглини світосприйняття формують майбутнє...

Переглядів: 316 Коментарів: 0

Відділи освіти

У Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. відзначили 105-річчя з дня народження Андрія Малишка У Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. відзначили 105-річчя з дня народження Андрія Малишка Опубліковано: Неділя, 19 листопада 2017 З нагоди 105-річчя з дня народження відомого українського поета, пісняра, класика української літератури Андрія Малишка, 17 листопада 2017 року в Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. учитель української мови та літератури Руда О.Б. провела літературний вечір. Захід проведено з метою висвітлити сторінки життя...

Переглядів: 267 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook