Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели тренінг з психології (фото)

Опубліковано: Середа, 01 листопада 2017 

min
max

Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для студентів спеціальності «Правознавство» тренінг на тему «Психологічні проблеми сучасної молоді» за участю практикуючого психолога Надії Васильців.

З вітальними словами до присутніх звернулася голова циклової комісії правознавчих дисциплін Руслана Юзьків, яка зауважила, що дані заходи мають пізнавальний та розвиваючий характер, оскільки дають можливість студентам ще в процесі навчання бути обізнаним з різними життєвими ситуаціями та надавати в майбутньому психологічну допомогу тим, хто цього потребуватиме.

На виховний захід була запрошена практикуючий психолог Надія Васильців, яка провела зі студентами тренінг на тему: «Психологічні проблеми сучасної молоді». На тренінгу Надія Іванівна розкрила особливості поведінки молоді за віковими категоріями в соціумі, проблеми самоуправління в стресових ситуаціях, продемонструвала шляхи розв'язання конфліктних станів у взаємовідносинах із батьками та однокурсниками. За допомогою роздаткового матеріалу, студенти мали можливість ознайомитись та провести аналіз самооцінки, який надав можливість довідатись про те, як людина оцінює себе, свої можливості, якості, якими критеріями при цьому користується і яких соціально-моральних орієнтирів дотримується.

Активність учасників тренінгу засвідчила актуальність даної тематики в студентському середовищі. В процесі діалогу студенти отримали кваліфіковані відповіді з різних питань повсякденного життя. Психолог наголосила, що при виникненні внутрішнього конфлікту слід звертатись по допомогу до батьків, близьких людей, педагогів.

Наприкінці зустрічі Надія Іванівна відповіла на численні запитання студентів та викладачів. Зустріч пройшла у приємній дружній атмосфері та невимушеній обстановці. Кожен мав можливість поспілкуватися і отримати відповіді на важливі, хвилюючі кожного з нас запитання.

Наостанок Надія Іванівна відмітила надзвичайну активність та неординарність мислення студентів, креативність, комунікабельність та неповторність.

«Психологічні проблеми сучасного молодого покоління на сьогодні є досить актуальними, адже саме молодь є тим сприятливим ґрунтом для поширення негативних тенденцій, найбільш піддається зовнішнім впливам і сприятлива до всього, що бачить, чує, та знаходиться на тій вирішальній стадії – становлення особи», - зазначили організатори заходу.

Адміністрація, голова і викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін та студенти висловлюють щиру подяку Надії Васильців за приділений час, можливість і, головне – бажання поділитися практичними порадами та досвідом

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі ЗМІ та зв'язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти Львівського кооперативного коледжу взяли участь у тренінгу з надання першої домедичної допомоги Студенти Львівського кооперативного коледжу взяли участь у тренінгу з надання першої домедичної допомоги Опубліковано: Понеділок, 20 травня 2019 За підтримки адміністрації ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» викладач дисципліни «Основи медико-санітарної підготовки» Людмила Плугіна разом зі студентами груп ПВ(н)-18, ГРС-18, ПМ(н)-18 взяли участь в другому семінарі-тренінгу «Надання першої домедичної допомоги», який проходив...

Переглядів: 473 Коментарів: 0

Вища освіта

Студенти Львівського кооперативного коледжу – учасники тренінгу з надання першої домедичної допомоги Студенти Львівського кооперативного коледжу – учасники тренінгу з надання першої домедичної допомоги Опубліковано: Вівторок, 23 квітня 2019 За ініціативи адміністрації Львівського кооперативного коледжу економіки і права викладач дисципліни «Захист Вітчизни» Людмила Плугіна разом зі студентами груп ПВ(н)-28 і ФН-18 взяли участь в семінарі-тренінгу «Надання першої домедичної допомоги», який проходив на базі Львівського медичного коледжу післядипломної...

Переглядів: 414 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook