Період публікації:

від

до

Категорія:

Ми дякуєм Вам, хлопці, за життя! (відкриття меморіальної дошки загиблим воїнам АТО – учням Зимноводівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2)

Опубліковано: Середа, 01 листопада 2017 

min
max

26 років українській державі, але це лише мить, незначна частина нашого минулого. І знову життя поставило перед нами випробування. Сепаратисти зазіхають на територіальну цілісність нашої держави. На Сході точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України. Саме за це зараз в АТО воюють наші герої. Не шкодуючи власного життя, захищають неньку-Україну.

25 жовтня 2017 року ввесь педагогічний колектив, учні та їх батьки зібралися на подвір’ї Зимноводівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблим воїнам – колишнім учням нашої школи – Пеприку Назарові та Сокачу Роману, які віддали своє життя за світле майбутнє українського народу.

На заході були присутні гості, вельмишановні отці, учасники бойових дій – батьки наших учнів, а головне найближчі люди Назара та Романа: мами – пані Люба та пані Елла, батько Назарапан Володимир, дружини хлопців та їх діти.

Меморіальну дошку відкрили: син Назара Пеприка Максим, воїни АТО – Гірняк Андрій та Заріцький Андрій, а також учні нашої школи – пластуни Гаркало Мар’яна та Дацишин Юлія.

Ведучі – Бобеляк Софія та Петренко Олександр – зачитали біографії наших героїв, подякували батькам за подвиги їхніх синів. До глибини душі присутніх зворушили слова віршів, що декламували Луцак Олеся та Дерпак Вікторія. Своїми спогадами про Назара та Романа ділилася директор школи Пацула З. І., а також вчителі Ткачук М. С. та Гудима Н. С.

Дошку пам’яті освятили вельмишановні отці. Усі присутні помолилися Господу Богу за упокій душ наших героїв.

Допоки ми живі – житиме пам’ять про наших героїв. Назар та Роман з меморіальної дошки щодня зустрічатимуть і проводжатимуть поглядом учнів, нагадуватимуть кожному з нас, що вони поклали життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні. Вшанування їх пам’яті – це не просто наш святий обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх героїв.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 877 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 778 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook