Період публікації:

від

до

Категорія:

Наймолодші ватерполісти ЛУФК у чемпіонаті України четверті

Опубліковано: Понеділок, 06 листопада 2017 

min
max

23-27 жовтня 2017р. у м.Дніпрі відбувся третій, фінальний, тур відкритого чемпіонату України з водного поло серед гравців віком до 14 років.

У зв’язку з тим, що цей вік у Львівському училищі фізичної культури є селекційним, юні ватерполісти училища виступали у чемпіонаті у складі двох команд, утворивши спільні колективи з тими дитячими осередками, з яких вони прибули на навчання – ДЮСШ №3 та «Євроспорт».

Команда «ДЮСШ №3-ЛУФК» отримала у Дніпрі 3 перемоги, одну зустріч звела унічию, у одній поступилась і у підсумку набрала 19 очків, що дало їй 4 місце у підсумковій турнірній таблиці. Бронзовим призером – збірній Харківської обл. хлопці поступились лише за гіршою різницею забитих і пропущених м’ячів.

Команда «Євроспорт-ЛУФК» здобула одну перемогу, у інших матчах поступилась. В активі команди 3-и здобутих очки і 9 місце.

З кращого боку у іграх показали себе Володимир Ліщинський (9 кл), Чінгіз Агаджанов (8кл, на фото), Дмитро Гупаловський (7кл) у команді «ДЮСШ №3-ЛУФК», Олександр Мул (9 кл) задавав тон у «Євроспорті-ЛУФК».

Результати ігор команди «ДЮСШ №3-ЛУФК» у ІІІ турі:

«УФК №1 – ДЮСШ Яни Клочкової» Харків 13:12, «Динамо – СДЮШОР №9» Київ 16:11,

«Ватерпольна академія ім.О.Баркалова» Харків 27:3, зб.Харківської обл.7:7, «Арена» Тбілісі (Грузія) 3:5.

Результати ігор команди «Євроспорт – ЛУФК»:   

«Арена» 3:26, зб.Харківської обл. 9:15, УФК №1 – «ДЮСШ Яни Клочкової» 10:13, «ВА ім.О.Баркалова» 13:1, «Динамо-СДЮШОР №9» 5:11.

Підсумкове турнірне становище команд:

1«Арена» Тбілісі- 27 очків

2«Динамо» Ужгород- 24

3Зб.Харківської обл.- 19 (різниця голів +65)

4«ДЮСШ №3 – ЛУФК» Львів- 19 (+50)

5«УФК №1 – ДЮСШ Яни Клочкової» Харків- 15

6ДЮСШ Одеса- 9

7«СДЮШОР-ДНУ» Дніпро- 9

8«Динамо-СДЮШОР №9» Київ- 9

9«Євроспорт-ЛУФК» Львів- 3

10«ВА ім.О.Баркалова» Харків- 0

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У юніорському чемпіонаті ватерполісти Львівського спортколеджу поступились основним конкурентам У юніорському чемпіонаті ватерполісти Львівського спортколеджу поступились основним конкурентам Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 27 лютого – 1 березня 2020р. у м.Дніпрі відбулися ігри ІІ туру чемпіонатів України з водного поло серед команд вищої ліги та юніорів віком до 18 років. Команда Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) провела у Дніпрі 4 гри: у трьох перемогла, а в матчі з основним конкурентом на...

Переглядів: 1197 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Євген Наумчик: «Збірні України будуть формуватися з учнів училищ фізичної культури» Євген Наумчик: «Збірні України будуть формуватися з учнів училищ фізичної культури» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Місто Лева завжди славилося висококласними гравцями у водне поло. Чимало вихідців саме зі Львова творили історію цього виду спорту не тільки для нашого міста чи головної команди «Динамо», а для держави та її національної збірної. Що цікаво, чимало з цих гравців є вихідцями саме з Львівського училища...

Переглядів: 1219 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook