Період публікації:

від

до

Категорія:

Психолого-педагогічний консиліум в 5-их класах (фото)

Опубліковано: Вівторок, 07 листопада 2017 

min
max

Упродовж  усього життя нам (і дорослим, і дітям) доводиться адаптуватись до різних ситуацій. Переступаючи поріг школи, дитина також увесь час адаптується: до дітей, до вчителів, до уроків, до нового режиму дня. Одним зі складних адаптаційних періодів є навчання у 5-му класі.

Саме цій проблемі 23 жовтня 2017 року, у Сокальській санаторній школі-інтернаті, був присвячений психолого-педагогічний консиліум.

Класні керівники спільно з вчителями предметниками обговорювали причини виникнення проблем адаптації, труднощів у вивченні та засвоєнні знань з окремих предметів, міжособистісних відносин учнів.

Про особливості розвитку та соціалізації дітей даного віку розповіла соціальний педагог Воробей С.І.

Практичний психолог Сичинська З.В. представила та проаналізувала результати психологічних досліджень, згідно яких можна зробити висновок,  що процес  адаптації п’ятикласників до нових умов навчання та лікування проходить успішно.

В ході роботи були розроблені рекомендації для усіх учасників навчально-виховного процесу та сплановано подальший план роботи.

Сподіваємось, що цілеспрямована координація дій педагогів, їхній професіоналізм і досвідченість сприятиме успішній адаптації учнів 5-х класів.

Соціально-психологічна служба

Немає коментарів

Схожі статті:

Учні НРЦ  «Левеня» доєдналися до відзначення Дня поширення інформації про аутизм Учні НРЦ «Левеня» доєдналися до відзначення Дня поширення інформації про аутизм Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Коли краплі дощу стікають по склі, ми дивимося на них і думаємо: «Як їх багато, і які вони різні». Але хмари поступово розсіються, вигляне сонце і скло стане сухим. Лиш де-не-де будуть помітні сліди від крапель… Щорічно 2 квітня світова спільнота відзначає День поширення інформації про аутизм. Учні...

Переглядів: 4678 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Психолого-педагогічний консиліум в НРЦ  «Левеня» Психолого-педагогічний консиліум в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 05 січня 2020 Настав 2020 рік. Продовжуються новорічно-різдвяні свята, канікули для дітей. А педагоги Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» на психолого-педагогічному консиліумі протягом 2-3 січня проводять моніторинг динаміки розвитку учнів і вихованців закладу, обговорюють...

Переглядів: 1859 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook