Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято Осені продовжується

Опубліковано: Вівторок, 07 листопада 2017 

min
max

2 та 3 листопада 2017 року у дошкільних групах Новокалинівського НВК відбулося Свято Осені. Усі дітки із задоволенням співали пісні, декламували вірші, прославляли осінь за її красу та щедрість.

Наші найменші вихованці – дітки молодшої групи «Сонечко» зустріли чарівницю Осінь віршиками, пісеньками та чудовим танцем. За це золота осінь пригостила малят своїми дарами – яблуками. Дітки середньої групи «Ромашка» весело розповідали, яка чудова пора осінь та інсценізували казку «Колобок».

Ніхто не може виразити всю красу природи так, як дітки адже вони здатні бачити її такою чарівною й прекрасною, у дорослих зазвичай не вистачає часу на те щоб в повній мірі насолоджуватися природою. Та завдяки своїм маленьким ангеляткам ми можемо знову пірнути в країну дитинства і відчути настільки світ навколо нас прекрасний. Хочеться подякувати вихователям та музичному керівнику за те, що кожного дня вони старанною працею навчають діток пізнавати світ тільки з найкращої сторони і любити все, що оточує нас.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Свято осені в молодшій групі НРЦ  «Левеня» Свято осені в молодшій групі НРЦ «Левеня» Опубліковано: Понеділок, 28 жовтня 2019 Лякливий зайчик 28 жовтня 2019 року завітав на свято осені до вихованців молодшої групи Комунального закладу Львівської обласної ради "Навчально-реабілітаційний центр "Левеня". Ігри, запальні танці та веселі дитячі пісеньки про осінь зробили свято незабутнім для його маленьких талановитих акторів.

Переглядів: 822 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Свято осені в НРЦ  «Левеня» Свято осені в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Понеділок, 28 жовтня 2019 "Виконайте три моїх бажання і я поверну хатину Гарбузику" наказав грізний сеньйор Помідор жителям країни овочів на осінньому святі у старших групах. Друзі не розгубилися. Вони гучно славили Помідора у пісні, грали з ним у гру "Відшукай фігуру", танцювали і усе заради свого товариша Гарбузика, щоб повернути...

Переглядів: 631 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook