Період публікації:

від

до

Категорія:

Диктант єдності "Наші пісні" (Мостиська ОТГ)

Опубліковано: Четвер, 09 листопада 2017 

min
max

       Працівники відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області  (Мостиська ОТГ) 

9 листопада в День української писемності та мови спільно з очільником В.Г.Чернегою писали XVII Всеукраїнський радіодиктант  національної єдності «Наші пісні».

 Мета: пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови як духовного потенціалу нації, виховання високої мовної культури.

      Радіодиктант транслювався в  ефірі Першого каналу Українського радіо, Першого національного телеканалу України з 12 години 30 хвилин.

Читав доцент Київського університету ім. Б. Грінченка, автор підручників і посібників із української мови  Олександр Авраменко. Девіз цьогорічного радіодиктанту – "Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета".

  До написання залучено майже усіх працівників відділу освіти.

   Повертаючись до назви  диктанту, можна зробити висновок:  наші пісні долають усі кордони без віз, бо в них – жива душа народу України.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

«Мовою пісня лине» «Мовою пісня лине» Опубліковано: П`ятниця, 15 листопада 2019 Сьогодні до НРЦ «Довіра» завітали незвичайні гості. У теплій, незвичній атмосфері учні зустрілись із львівською співачкою, бардом Оксаною Чухліб та письменницею і художницею Яриною Каторож. З пані Оксаною співали про рідну мову, про місто Львів, а також переглянули кліп до її пісні «А я люблю мій Львів»...

Переглядів: 639 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Про підсумки фестивалю-конкурсу «І слово, і пісня, матусю, тобі»-2019 року  (Мостиська ОТГ) Про підсумки фестивалю-конкурсу «І слово, і пісня, матусю, тобі»-2019 року (Мостиська ОТГ) Опубліковано: Четвер, 27 Червня 2019 Відповідно до листа  відділ освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області  (Мостиська ОТГ) від 02.05.2019 р.  № 671 /01-14 проводився фестиваль-конкурс «І слово, і пісня, матусю, тобі». Конкурс проводиться щорічно за участю  учнів закладів загальної середньої...

Переглядів: 1311 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook