Період публікації:

від

до

Категорія:

Засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу Білокамінського освітнього округу (фото)

Опубліковано: Середа, 01 листопада 2017 

min
max

31 жовтня 2017 року на базі Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу Білокамінського освітнього округу.

Під час засідання були обговорені наступні питання:

• концепція Нової української школи (доповідач Третяк Л.С.);

• наскрізні змістові лінії (доповідач Сняданко М.С.);

• моделювання уроку з використанням наскрізних змістових ліній (доповідач Іршак Л.С.);

• особливості роботи з обдарованими учнями, підготовка школярів до участі в предметних олімпіадах (доповідач Цюпка Г.С.).

Також у мікрогрупах були обговорені завдання І етапу предметних олімпіад та розв’язування завдань ІІ етапу попередніх років.

На завершення зустрічі Третяк Л.С., голова міжшкільного методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу, підвела підсумки роботи вчителів, подякувала за плідну співпрацю та побажала всім гарного настрою, нових творчих досягнень, впевненості у своїх силах, розумних і здібних учнів.

Немає коментарів

Схожі статті:

Виховний захід «Злука і 100 років української незалежності» у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів (фото) Виховний захід «Злука і 100 років української незалежності» у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ступенів (фото) Опубліковано: Вівторок, 23 січня 2018 22 січня 2018 року в Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. вчителем історії Криницьким Т.О. був проведений виховний захід «Злука і 100 років української незалежності». Націотворення, національна пам’ять, громадянська свідомість – ці поняття базові для людини, вони наче цеглини світосприйняття формують майбутнє...

Переглядів: 310 Коментарів: 0

Відділи освіти

У Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. відзначили 105-річчя з дня народження Андрія Малишка У Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. відзначили 105-річчя з дня народження Андрія Малишка Опубліковано: Неділя, 19 листопада 2017 З нагоди 105-річчя з дня народження відомого українського поета, пісняра, класика української літератури Андрія Малишка, 17 листопада 2017 року в Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. учитель української мови та літератури Руда О.Б. провела літературний вечір. Захід проведено з метою висвітлити сторінки життя...

Переглядів: 266 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook