Період публікації:

від

до

Категорія:

Школа «Тривіта» приймає гостей

Опубліковано: Понеділок, 13 листопада 2017 

min
max

Під час осінніх канікул у школах Пустомитівського району, коли учні відпочивають, учителі працюють, вчаться, підвищують свій рівень. У львівській школі «Тривіта» проводили семінар педагогів, на який запросили учителів з інших шкіл. Представниками від Жирівського НВК І-ІІ ст.були Н. І. Стецина (учитель початкових класів), О. І. Косаковська (учитель англійської мови), Л. Є. Леськів (учитель української мови  та літератури).

Директор школи Галина Петрівна Станіславська провела  з педагогами ознайомчу бесіду на тему «Авторська модель закладу освіти". Авторська школа «Тривіта» –  школа духовно-морального спрямування. Християнські цінності в навчально-виховному процесі». Потім учителі вибирали емблему класу, до якого вони мали йти на уроки.

2-а кл. «Віночок», вч. Корнієнко Н. М. – Літературне читання. Позакласне читання. Читання та аналіз казки «Золотий горішок». Трудове навчання. Білочка з пластиліну.

3-а кл. «Мурашки», вч. Партика Н. В. – Я у світі. «Моя сім’я – дерево любові».                                                                                                     

Вч. Грималюк І. А.  – Християнська етика. «Наслідки неправильного вибору».

3-б кл. «Сонечко», вч. Осадча Т. М. – Укр. мова. Трудове навчання. «Храм моєї душі».

4 кл. «Вулик», вч. Баран О. М. – Літературне читання, Українознавство. Краса і почуття у віршах Ліни Костенко. «Спішу у храм святого слова» Зустріч з львівською письменницею Любою Відутою. «Моє знайомство з поезією Ліни Костенко».

Перед уроками у школі «Тривіта» проводять ранкові зустрічі, на яких згадують подію дня, моляться вервицю.Це є їхньою родзинкою.

Уроки були цікаві та повчальні, на яких відчувалася привітність учнів та вчителя, їх щирість, безпосередність, діти вміли висловлювати думки, користуючись словами з біблійних текстів. Учителі плавно поєднують проблему уроку з сьогоднішніми потребами учнів їхнього класу. Християнська нитка не обривається і на перерві. Школярі чемні, добрі, привітні, толерантні, готові допомогти. Це праця не одного дня.

Для підведення підсумків педагоги знову зібралися разом. Вони відзначили, що першочерговим завданням «Тривіти» є виховати справжнього християнина, незалежно від віросповідання,  а потім людину розумнутахорошого патріота. У школі дійсно витає євангельський дух любові.

Дякуємо дирекції школи «Тривіта» за гостинну зустріч та бажання щиро поділитися своїм досвідом. Зичимо їм Божої помочі у вчительській праці.

Любов Леськів, учитель Жирівського НВК І-ІІ ст.

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 874 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 776 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook