Період публікації:

від

до

Категорія:

Педагогічне читання «Педагогічне новаторство: ретроспектива і сучасність» на базі Мостиського ЗЗСО №2 I-IIIступенів (Мостиська ОТГ)

Опубліковано: Понеділок, 13 листопада 2017 

min
max

     У Мостиському закладі загальної середньої освіти №2 I-III ступенів 03.11.2017 року о 10.00 год. відбулося педчитання  «Педагогічне новаторство: ретроспектива і сучасність».

    Учителями школи були підготовлені  презентації. Правдюк Л.М. розповіла про історію розвитку педагогічної інноваційної діяльності, Кахнич М.М. – про модель учителя – новатора.

   Розповіддю про педагогів – новаторів поділилися вчителі Нестор Л.О. та Балич М.І. Досить цікаво було послухати про методику перспективного навчання початкових класів за Лисенковою, з якою виступила Федевич В.І.

   Завершила педчитання Ковальчик Г.В. Вона розповіла про педагога – новатора Шаталова В.Ф.

    Ідеї, методи вищезгаданих педагогів є актуальними на сучасному етапі.

    І хоч ми на порозі реформи освіти , але є речі, які залишаться незмінними – це добро, людяність і любов до дітей, без яких не може бути й мови про успішне навчання. 

Немає коментарів

Схожі статті:

Педчитання – джерело творчості учителя Педчитання – джерело творчості учителя Опубліковано: Середа, 07 листопада 2018 Нещодавно, учитель початкових класів Золотковицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Мостиського району Марія Лабик брала участь у педагогічних читаннях, присвячених діяльності видатного педагога Василя Сухомлинського. Учитель виступила з доповіддю «Батьківська педагогіка Василя Сухомлинського....

Переглядів: 610 Коментарів: 0

Відділи освіти

                        Сіяч розумного, доброго, вічного Сіяч розумного, доброго, вічного Опубліковано: Понеділок, 05 листопада 2018 Цьогоріч ми відзначаємо 100-літній ювілей від дня народження видатного українського педагога-гуманіста, ученого зі світовим ім’ям, публіциста, письменника В. О. Сухомлинського. Українська та світова педагогічна спільнота високо цінує його внесок у розвиток освіти і науки. З цієї нагоди відбулися педчитання...

Переглядів: 272 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook