Період публікації:

від

до

Категорія:

"Осінь по землі крокує" Тиждень дійства на базі Мистицького ЗЗСО I-II ступенів (Мостиська ОТГ)

Опубліковано: Понеділок, 13 листопада 2017 

min
max

     Тиждень Осені проведено  у Мистицькій ЗОШ I-II ступенів з 17.10.-20.10.17р. під керівництвом учителя біології і хімії Городечної Лесі Степанівни. У рамках тижня було проведено ряд заходів, які підпорядковувалися тематиці кожного дня.

   У вівторок відбулася загальношкільна лінійка, на якій учитель Городечна Л.С. ознайомила з планом проведення свята і роздала учням буклети програми. У цей день учні школи поринули у світ мистецтва. Було проведено конкурс на кращий малюнок на тему: «Золота осінь».

   У середу день був присвячений українському варенику. Ведучі свята розповіли про чудову національну страву,звучали на святі веселі українські пісні та гуморески про вареники. Особливо багато вражень залишилось у дітей від конкурсів з варениками. Наприкінці свята учні з  великим задоволенням смакували смачними варениками.

   У четвер було проведено виставку учнівських стіннівок на тему: «Осінь по землі крокує» та конкурс на кращу композицію з овочів і фруктів «Дари осені».

    Яскраві враження залишив по собі і останній день тижня. Дуже цікаво пройшов виховний захід «І до нашого села осінь в гості теж прийшла». Зачарував дітей прихід Осені зі своїми місяцями, ролі яких виконували:Кукурузь Ю., Ящишин А., Пукас І. та Муха Г.  Свої театральні здібності на цьому святі виявили учні Замрій Н. та Кадикало В.,виконуючи сценку.

  Завершилось свято осіннім ярмарком. Усі учні школи брали активну участь у проведенні Тижня Осені.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Виховний захід в НРЦ "Мрія", приурочений 149 річниці з дня народження Лесі Українки Виховний захід в НРЦ "Мрія", приурочений 149 річниці з дня народження Лесі Українки Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 Сьогодні в стінах НРЦ "Мрія" відбувся виховний захід, приурочений 149 річниці з дня народження Лесі Українки.

Переглядів: 3121 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні НРЦ  «Левеня» на уроці-екскурсії Учні НРЦ «Левеня» на уроці-екскурсії Опубліковано: Середа, 12 лютого 2020 Що може бути краще, ніж урок в природи біля водойми! 11 лютого 2020 року,  учні 2-Г класу Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відвідали маленький куточок природи з озером. Метою заняття було звернути увагу учнів на неповторність краси природи, на розмаїття...

Переглядів: 1112 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook