Період публікації:

від

до

Категорія:

Урок - казка з математики в 3 класі Бориславської ЗСШ-інтернату

Опубліковано: Вівторок, 14 листопада 2017 

min
max

8  листопада в 3  класі  Бориславської  ЗОШ- інтернату  вчитель  початкових класів   Галишин О.І.  підготувала  та провела   відкритий   урок - казку  з математики на тему: "Закріплення вивчених таблиць множення та ділення. Розв'язування задач двома способами". 

Метою уроку було показати учням як у формі казки  легко і цікаво розв'язувати задачі і приклади.

На уроці було використано  мультимедійну презентацію про казку "Ріпка",  застосовувалися методи "Мозковий штурм", "Мікрофон",                      " "Математичний диктант", цікаві задачі та ігри,  за допомогою смайликів  діти оцінювали свою роботу на уроці.

Протягом уроку  головні герої  казки пропонували  завдання. За кожне із завдань, вірно виконаних,  учні отримували пазли.

Кульмінацією уроку було складання цих пазлів  у єдине зображення.

За те, що третьокласики гарно працювали на уроці, їм подякувала Ріпка, зображення якої вони одержали, правильно склавши пазли.

 Урок пройшов цікаво та весело.

 

Галишин О.І., вчитель початкових класів

Немає коментарів

Схожі статті:

Інтегрований урок з математики та природознавства Інтегрований урок з математики та природознавства Опубліковано: П`ятниця, 16 листопада 2018 Вчителем початкових класів Бориславської ЗСШ-інтернату  Федиців Іриною Ігорівною було проведено інтегрований урок з математики та природознавства на тему: "Прямокутник. Обчислення периметра прямокутника. Порівняння чисел. Розв'язування задач.» Метою цього уроку   було формувати предметні компетентності,...

Переглядів: 317 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook