Період публікації:

від

до

Категорія:

Навчально-практичний семінар викладачів історії, суспільних дисциплін та правознавства ПТНЗ львівської області

Опубліковано: Середа, 15 листопада 2017 

min
max

7 листопада 2017 року на базі Львівського вищого професійного ліцею комп’ютерних технологій та будівництва було проведено обласний навчально-практичний семінар викладачів історії, суспільних дисциплін та правознавства на тему: «Готовність викладачів до роботи з інформаційно-комунікаційними ресурсами».

У роботі семінару взяли участь заступник директора НМЦ ПТО у Львівській обл. Н. Б. Рибак, методист НМЦ ПТО у Львівській області, кандидат педагогічних наук С. І. Василина, директор Львівського вищого професійного училища комп’ютерних технологій та будівництва Р. А. Федчишин, проректор з науково-педагогічної роботи IT Step University, доктор технічних наук, доцент Т. Є. Рак, доктор технічних наук, професор кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій Української академії друкарства О.В.Тимченко, 46 викладачів історії, суспільних дисциплін, права  ПТНЗ Львівської області.

З вітальним словом виступили, заступник директора НМЦ ПТО у Львівській області Н. Б. Рибак, директор Львівського ВПУ КТБ Р. А. Федчишин. У їхніх виступах наголошувалося, що система освіти має переорієнтуватися у напрямку підготовки кваліфікованого працівника, конкурентноздатного на ринку праці, який вільно володіє своєю професією й орієнтується в суміжних сферах діяльності, здатного до ефективної роботи зі спеціальності на високому рівні, до постійного професійного зростання та професійної мобільності, а також до роботи в умовах швидкого розвитку інформаційного суспільства. Разом з цим освітня система сама потребує педагогів готових до реалізації професійної освітньої діяльності в умовах використання інформаційно-комунікаційних ресурсів.

Під час роботи навчально-практичного семінару (теоретична частина) було зосереджено увагу на таких питаннях:

Хмарні технології в освіті.

Інформаційні та комунікаційні технології навчання в освіті  Польщі та України.

Готовність викладачів до роботи з інформаційно-комунікаційними ресурсами.

Індивідуалізація навчання на основі врахування когнітивного стилю.

Організація навчання за допомогою інформаційно-комунікативних технологій.

Інноваційні тенденції розвитку сучасної освіти.

Виховання патріотизму та вшанування Героїв Майдану та воїнів АТО.

Заповідник майбутнього. Китайська система «Розумне місто».

На практичній частині семінару методист НМЦ ПТО у Львівській області Василина С.І., ознайомила присутніх з новим Законом України «Про освіту» та оновленими правилами проведення атестації педагогічних працівників в 2017-2018 н.р.

 Викладач економіки та комп’ютерних дисциплін Львівського вищого професійного училища комп’ютерних технологій та будівництва Поліщук М.Б., навчила викладачів історії, суспільних дисциплін та правознавства самостійно створювати блоги на безкоштовній блог-платформі Blogger.

Досить плідно та пізнавально пройшов навчально-практичний семінар, де кожний учасник виніс для себе щось нове та корисне.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 812 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 643 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook