Період публікації:

від

до

Категорія:

Година спілкування: «Вивчаємо осінні місяці».

Опубліковано: Четвер, 16 листопада 2017 

min
max

15 листопада вихователь 1 класу Бориславської ЗСШ-інтернату Семйоник Марина Михайлівна провела цікаву та водночас пізнавальну годину спілкування зі своїми вихованцями «Вивчаємо осінні місяці».

Наші першокласники вже ознайомлені із загальними особливостями пір року, вміють розпізнавати деякі погодні умови, володіють уявою в описі природних явищ. Але щоб ще більше розширити знання учнів та перевірити дітей на уважність, було показано  мультфільм про осінь «Тітонька Сова - про погоду».

Діти із захопленням переглянули мультфільм,  потім з допомогою гри «Світлофор» відповідали на поставлені вихователем питання по змісту "мультика". Таким чином, Марина Михайлівна змогла зробити висновок, наскільки діти уважні та спостережливі.

Завершили годину спілкування дуже творчо. Діти з допомогою вихователя виготовили яскраві осінні кольорові листочки, прикрасивши ними свою світлу класну кімнату.

Наші наймолодші школярі були задоволені своєю працею і навчились точно визначати особливості кожного місяця. І головне, діти зрозуміли, наскільки барвиста і красива наша «золота» осінь. 

 

Семйоник М.М., вихователь

Немає коментарів

Схожі статті:

Урок англійської мови в 1 класі Бориславської ЗСШ-інтернату Урок англійської мови в 1 класі Бориславської ЗСШ-інтернату Опубліковано: Понеділок, 10 грудня 2018 Учні 1 класу Бориславської ЗСШ-інтернату закінчили вивчати тему "My family" цікавим  проектом. Дітки власноруч зробили свій "сімейний альбом", який описували англійською мовою:" This is my family. This my mother, this is...", закріпивши вивчену лексику. Вчитель Щур Н.Т.

Переглядів: 427 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Година спілкування«Добро починається з тебе» Година спілкування«Добро починається з тебе» Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 Днями в 4 класі  Бориславській загальноосвітній санаторній школі -інтернат  відбулася година спілкування на тему: «Добро починається з тебе»  Ця  виховна година є дуже актуальною у теперішній час, адже на світі багато зла, люди не виявляють доброти, милосердя один до одного. Через рольові ігри, моделювання...

Переглядів: 485 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook