Період публікації:

від

до

Категорія:

Цікаві вихідні в Бориславській ЗСШ-інтернаті

Опубліковано: Четвер, 16 листопада 2017 

min
max

Щосуботи   до вихованців  санаторної школи-інтернату м. Борислава приходять друзі з міжнародного благодійного фонду  «Карітас».

З радістю гостей приймали молодші школярі, які з невимовним натхненням та активністю брали участь у цікавих іграх та командних завданнях.

Насамперед відбулось знайомство учнів з ведучими свята з допомогою запропонованих в ігровій формі анкет та малюнків, опису сім᾿ї, друзів.

Наші діти з ніжністю та теплотою розповідали про своїх найближчих людей, згадували їхні смаки та вподобання.

Після знайомства розпочались  конкурси та змагання. Особливо учням сподобався конкурс «Нагодуй мене», який був не тільки цікавим, але й смачним.

Дуже згуртувало дітей завдання з кульками, в якому кожна дитина була частинкою команди і від кожного з учасників  залежала перемога.

Досить смішним був конкурс в танці, коли діти вибирали собі пару, тим самим симпатизуючи тій чи іншій дівчинці чи хлопчику. Цей конкурс особливо здружив школярів.

Наші діти і потанцювали, і поспівали, і побували в певних ролях, і ще й подарунки отримали від фонду «Карітас».

Ми дуже дякуємо представникам фонду за створений нашим дітям гарний настрій та теплі щасливі посмішки на дитячих обличчях.

І сподіваємось на подальші часті зустрічі в нашій школі.

Наші вихованці будуть раді їх побачити не один раз.

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Настільні ігри та розваги учнів 1-5 класів Бориславської ЗСШ-інтернату Настільні ігри та розваги учнів 1-5 класів Бориславської ЗСШ-інтернату Опубліковано: Понеділок, 03 квітня 2017 Дозвілля у несприятливу для прогулянок погоду також  є цікавим. Вихователь Гринчак О.П організувала для учнів 1-5 класів цікаві ігри та змагання. Увазі дітей були запропоновані різноманітні настільні ігри, цікаві розмальовки, ребуси. Визначався переможець у кожній грі. Проводилися конкурси:...

Переглядів: 726 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Працівники МБФ "Карітас- Борислав"  завітали до учнів Бориславської ЗСШ - інтернат Працівники МБФ "Карітас- Борислав" завітали до учнів Бориславської ЗСШ - інтернат Опубліковано: Вівторок, 07 лютого 2017 3 лютого до учнів Бориславської ЗСШ-інтернату  з метою налагодження співпраці по охопленню увагою  дітей з кризових сімей  завітали в гості працівники  МБФ «Карітас-Борислав» - це Марія Підлубна- керівник Соціального центру для дітей, Марія Дерев’янко – соціальний педагог та психолог  Ярина  Хоп’як....

Переглядів: 1054 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook