Період публікації:

від

до

Категорія:

Українські санкарі розпочали олімпійський сезон

Опубліковано: Середа, 22 листопада 2017 

min
max

У м.Інсбруку (Австрія) стартами І етапу Кубка світу, участь у яких взяли і українські спортсмени, 18-19 листопада 2017р. розпочався олімпійський сезон у санному спорті.

Власне за результатами Кубка світу будуть розігруватись ліцензії для участі у ХХІІІ зимових Олімпійських іграх у корейському Пхьончхані.

У з’їздах жінок на одномісних санях весь п’єдестал пошани зайняли німецькі санкарки – перемогла дворазова олімпійська чемпіонка 2014р. Наталі Гайзенбергер.

Українки до основної сітки Кубка (24 кракщих) не потрапили. У Кубку націй, який є кваліфікацією до Кубка світу, Олена Шхумова посіла 25 місце, Дарія Гула – тридцять третє, Олена Стецків – тридцять п’яте. Усі троє дівчат є вихованками Львівського училища фізичної культури.

Серед чоловіків І місце посів росіянин Семен Павліченко, який зумів випередити австрійця Вольфганга Кіндла та німця Фелікса Лоха.

Кременчанин Андрій Мандзій у Кубку націй посів 22 місце, Антон Дукач зі Львова – двадцять сьоме, ще один кременчанин Михайло Савицький (випускник ЛУФК 2015р.) – сорок перше.

Найкраще серед українців у Інсбруку виступив екіпаж двомісних саней у складі кременчанина Олександра Оболончика та вихованця ЛУФК Романа Захарківа (на фото). Українська двійка на Кубку світу посіла 21 місце заробила необхідні олімпійські рейтингові очки.

Завершувала змагання І етапу командна естафета, у якій почергово стартують жінки, чоловіки на одномісних санях та завершує чоловіча двійка.

У естафеті збірна України у складі Шхумової, Мандзія, Оболончика та Захарківа посіла 11 місце. Перемогу прогнозовано здобули німецькі санкарі.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Українські санкарі завершили міжнародний сезон шостим місцем у Берхтесгадені Українські санкарі завершили міжнародний сезон шостим місцем у Берхтесгадені Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 1 березня 2020р. стартами ІХ етапу Кубка світу завершився міжнародний змагальний сезон у санному спорті. На санно-бобслейній трасі м.Берхтесгадена (Німеччина) українці найкраще виступили у змішаній командній естафеті, де посіли 6 місце. У складі команди виступали вихованка Львівського коледжу спорту...

Переглядів: 1457 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Стецків і Смага у топ-16 Кубка світу з санного спорту Стецків і Смага у топ-16 Кубка світу з санного спорту Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 У м.Вінтерберзі (Німеччина) 22-23 лютого 2020р. відбувся VІІІ етап Кубка світу з санного спорту. У з’їздах на одномісних санях вихованка Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Олена Стецків (вип. 2011р.) посіла 14 місце, а Олена Смага (вип. 2017р., на фото) – шістнадцяте. Екіпаж...

Переглядів: 1040 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook