Період публікації:

від

до

Категорія:

Батьківська конференція «Культурні цінності сім’ї та їх значення для дитини»

Опубліковано: Понеділок, 27 листопада 2017 

min
max

23 листопада 2017 року в СЗШ № 3 відбулася батьківська конференція «Культурні цінності сім’ї та їх значення для дитини»

У ній взяли участь батьки, педагоги, запрошені гості – міський голова Кульчинський А.Б., о. Ярослав Копичин.

Батьки Москвич В.В., Петрів О.М., учителі Кропивницька Л.М., Гаманюк Л.С. розкрили питання виховання культури в сім’ї, любові до книги, потреби здорового способу життя, впливу сімейних традицій на формування особистісних якостей дитини.

Усі виступи були цікавими, супроводжувалися слайдами, крилатими висловами відомих людей, притчами, корисними порадами для батьків.

Відеосюжет «Коли я виросту, я буду виховувати дітей так…», підготовлений учителем Ярчук А.В. та ученицею-оператором Іваненко Софією, ученицею 8-А класу, найбільше схвилював батьків, адже з уст власних дітей, вони почули цілком дорослі думки, можливо, декого заставили задуматися над помилками у вихованні. А загалом учні подякували батькам за гарне виховання, а школі – за формування культу Батьківщини, людини, книги і рідної мови.

У рекреації школи була оформлена фотовиставка «Мої захоплення і захоплення моїх батьків», а також виставка малюнків учениці 9-А класу Романової Анни та її мами. Завершилася конференція виступом переможців Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги»

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відбулася Батьківська конференція (фото) У Львові відбулася Батьківська конференція (фото) Опубліковано: Субота, 12 березня 2016 3 березня у Львові за підтримки Креативної Міжнародної дитячої школи відбулась Батьківська конференція. Метою конференції було обговорення очікувань батьків від шкільної освіти сьогодні, їх бачення сучасної школи та пропозиції щодо змін. Захід відбувся у рамках в рамках Освітнього форуму-2016. Участь...

Переглядів: 11217 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook