Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар учителів зарубіжної літератури

Опубліковано: Середа, 29 листопада 2017 

min
max

27 листопада в Подорожненській СЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося друге засідання проблемного семінару №1 учителів зарубіжної літератури. Відповідно до плану роботи вчителем Матійчук Л. А.  було проведено майстер-клас із досвіду роботи «Я роблю так...». Любов Антонівна виступила із  презентацією фрагментів конспектів уроків із використанням інтерактивних форм і методів роботи.  Учасники семінару обговорили доцільність застосування під час навчальної діяльності  продемонстрованих форм роботи. Свій виступ учитель зарубіжної літератури проілюструвала  фотоматеріалами.

Цікаво було і під час психолого-педагогічного тренінгу «Стратегія особистісного і професійного  самовдосконалення вчителів-словесників», який провела Поляк Н.В.

Методист РМК Дурда І.Я., підсумувавши роботу семінару, наголосив на важливості такого  спілкування та обміну досвідом роботи для самоосвіти та професійного зростання педагогів.

Немає коментарів

Схожі статті:

З Україною в серці З Україною в серці Опубліковано: Четвер, 23 листопада 2017 21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року З метою вшанування патріотизму і мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали...

Переглядів: 173 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook