Період публікації:

від

до

Категорія:

Виховний захід "Через терни – до зірок" на базі Підлісецької ЗОШ I-II ступенів (Мостиська ОТГ)

Опубліковано: Четвер, 30 листопада 2017 

min
max

   З метою відзначення 125 – ї  річниці від народження Ісповідника віри, патріарха Й. Сліпого, на базі Підлісецького ЗЗОШ І-ІІ ст. 21.11.2017р. відбулося засідання ММО вчителів основ християнської етики. «Через терни до зірок» - під такою назвою пройшов виховний захід, який організувала та провела вчитель основ християнської етики Пемпусь М.І. та вчитель музики Маскаль І.П.

   Ведучі відтворили життєпис Великої людини, розповідали про жертовне служіння митрополита, життя якого було сповнене любові до Бога , свого народу та церкви. Учні продемонстрували  уривок зі сценки «Суд Митрополита», переглянули фрагмент фільму «Життя Й. Сліпого». Також гостей приємно  вразило мелодійне виконання пісень. Керівник ММО  Хробак О.І. щиро подякувала дітям за гарно підготовлений захід та наголосила на великий внесок Й.Сліпого для українського народу та церкви Христової.

   Після проведеного свята, вчителі основ християнської етики обмінялися  спогадами від вражень щодо екскурсії  в музей Й.Сліпого в УКУ, а також переглянули презентацію : «Школярі Мостищини- слідами Й.Сліпого».

   Наступною сходинкою у ММО для педагогів став майстер –клас, який провела Пемпусь М.І. з проблеми : «Роль християнської етики та моралі у вихованні молоді». Майстер - клас пройшов під назвою «Барви людської душі». Вчитель ділилася досвідом, як зробити урок основ християнської етики яскравим , незабутнім, ефективним, які методи та прийоми для цього використовує.

   Мета майстер - класу – виховувати моральні цінності людини та за допомогою творчих методів зрозуміти повчальний зміст Божого слова.

   Духовно збагатити себе в цей день допомогла  поезія, яку представила Якимів О.С.  з своєї поетичної збірки: «З глибини душі й любові серця».

Отримавши задоволення від побаченого, почутого, вчителі обмінялися враженнями, досвідом та збагатили себе  вкотре духовно, що допоможе їм сіяти Боже слово в дитячі душі.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Дискусійна учнівська платформа "Виклики сучасної молоді. Конфлікти в сім'ї" Дискусійна учнівська платформа "Виклики сучасної молоді. Конфлікти в сім'ї" Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 «Діти, слухайтеся своїх батьків у Господі, бо це справедливо!» (Еф. 6.1) 04 березня старшокласники закладів освіти Мостиської ОТГ мали можливість зустрітися на дискусійній учнівській платформі "Виклики сучасної молоді. Конфлікти в сім'ї", яка проходила в рамках методичного засідання учителів основ...

Переглядів: 1083 Коментарів: 0

Відділи освіти

В гостях у друзів В гостях у друзів Опубліковано: Понеділок, 18 листопада 2019 18 листопада 2019 року учні 9-Б класу опорного закладу «Рудківська СЗШ І-ІІІ ступенів імені Володимира Жеребного» провели міні-проект «В гостях у друзів». Царук Сабіна здійснили заочну екскурсію країнами Європи, розказала «цікавинки» про різні столиці. Підготували фотографії учениці 9-Б класу Саламаха...

Переглядів: 722 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook