Період публікації:

від

до

Категорія:

Вихованці Освітньо-соціально-культурного центру НРЦ Святого Миколая відвідують басейн спортивно-оздоровчого комплексу “ВОДАН”

Опубліковано: Понеділок, 04 грудня 2017 

min
max

Вихованці Освітньо-соціально-культурного центру НРЦ Святого Миколая кожного четверга відвідують басейн спортивно-оздоровчого комплексу “ВОДАН”, у супроводі батьків та педагогів закладу - Замлинського Володимира і Жебрак Ольги.

Плавання - це особливий вид спорту, який корисний майже для всіх систем організму, підвищує загальний тонус тіла, а також допомагає розслабитися.

Ефективність вправ у воді не менше, ніж на суші. Додатковим плюсом є те, що навантаження під час тренувань у воді відчуваються набагато менше. Крім того, підтримуючий ефект водного середовища дозволяє працювати над певними групами м'язів більш обережно, якщо це необхідно.

Позитивний вплив плавання на організм людини дуже широкий. Воно сприяє стабілізації позитивного емоційного стану, зміцнює серце та покращує здоров'я дитини в цілому.

Щиро дякуємо адміністрації комплексу за гостинність та підтримку особливих діток.

Немає коментарів

Схожі статті:

Майстер-клас із випікання хлібобулочних виробів Майстер-клас із випікання хлібобулочних виробів Опубліковано: Вівторок, 06 березня 2018 Вихованці старшої групи Освітньо-соціально-культурного центру НРЦ Святого Миколая нещодавно відвідали майстер-клас із випікання хлібобулочних виробів у  міні-пекарні «Культ хліба». Усі охочі спробували свої сили у ролі пекаря, проте у Метельського Андрія виявився справжній талант до цієї прекрасної і...

Переглядів: 503 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Екскурсія у міні-пекарню  «Культ хліба» (фото) Екскурсія у міні-пекарню «Культ хліба» (фото) Опубліковано: Неділя, 04 березня 2018    Вихованці старшої групи Освітньо-соціально-культурного центру НРЦ Святого Миколая разом з батьками та педагогами Корінець Лілією, Ядлось Лідією, Замлинським Володимиром побували на екскурсії у міні-пекарні-магазині  «Культ хліба». Тут діти наочно побачили етапи випікання хліба, ознайомитись з професіями-пекар,...

Переглядів: 640 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook