Період публікації:

від

до

Категорія:

Екоквест - "Знайди в рослині порятунок".

Опубліковано: Вівторок, 05 грудня 2017 

min
max

29 листопада  у Бориславській ЗСШ - інтернаті  вчитель біології та екології Пігур О.М. разом з учнями 6 - х класів вирушили у віртуальну мандрівку лісом і провели командну  гру – екоквест  "Знайди в рослині порятунок".

Метою  екоквесту було : поглибити знання учнів про лікарські рослини, їх лікувальну дію на організм людини; закріпити компетентність здорового способу життя; формувати науковий світогляд , громадянську позицію кожного учня, екологічну культуру, екологічне мислення; виховувати зацікавленість, відповідальність, любов до природи рідного краю, дбайливе ставлення до природи, бажання брати участь у природоохоронній роботі.

Клас було об’єднано в дві команди: команду хлопців та команду дівчат. Згідно правил гри кожна команда отримала  маршрутний лист та карту із зображенням напрямку маршруту.

Прибувши на станцію, команда повинна  була виконати відповідні  завдання. Маршрут передбачав проходження відстані 2, 5 км та охоплював різні біотопи     ( ліс, луки).
За порушення правил гри було передбачено штраф – скорочення часу на виконання завдання вдвічі.

Результати гри оцінювали члени жюрі. Першими пройшли маршрут і дісталися фінішу хлопці.  Результатом такої гри - мандрівки стали позитивні емоції та набуті знання.

 

Пігур О.М., вчитель біології та екології

Немає коментарів

Схожі статті:

Природа рідного краю Природа рідного краю Опубліковано: Четвер, 14 лютого 2019   6 лютого вчителем біології  Бориславської ЗСШ-інтернату Пігур О.М. було проведено урок патріотичного виховання для учнів 6-го класу. Природа є потужним фактором виховання поваги й любові до своєї Батьківщини. Тому вивчаючи рослинний світ нашого краю, Олена Михайлівна поставила за мету прищепити...

Переглядів: 507 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

 «Конкурс знавців творчості  Т. Шевченка» . «Конкурс знавців творчості Т. Шевченка» . Опубліковано: Четвер, 15 листопада 2018                                                                                                                     Він був сином мужика-і                                                                                                                     став володарем у царстві Духа                                                                                                                     ...

Переглядів: 315 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook