Період публікації:

від

до

Категорія:

«Ти зможеш, якщо зміг я» – на Львівщині тривають фізкультурно-оздоровчі заходи за програмою всеукраїнського фестивалю (фото)

Опубліковано: Середа, 06 грудня 2017 

min
max

Упродовж листопада-грудня на Львівщині відбуваються масові фізкультурно-оздоровчі заходи під гаслом «Ти зможеш, якщо зміг я» для вихованців дитячих будинків-інтернатів, сиротинців та учнів загальноосвітніх шкіл.

У межах заходів діти виконують різноманітні спортивні завдання та естафети, де проявляють свою кмітливість, спритність та ерудованість.

Спортивно-оздоровчі заходи «Ти зможеш, якщо зміг я» вже відбулися у містах Стрий, Жовква та у смт Корналовичі Самбірського району.

На згадку про заходи учасники отримали пам'ятні медалі, грамоти та спортивний інвентар від Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині стартували спортивні заходи «Ти зможеш, якщо зміг я» (фото) На Львівщині стартували спортивні заходи «Ти зможеш, якщо зміг я» (фото) Опубліковано: Середа, 29 листопада 2017 Справжнім спортивним святом на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с. Зашків Жовківського району розпочалися масові спортивні заходи «Ти зможеш, якщо зміг я». Заходи організували Львівський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно з адміністрацією школи та учнями старших...

Переглядів: 325 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Спортивні змагання до Дня Гідності та Свободи у Новокалинівському НВК Спортивні змагання до Дня Гідності та Свободи у Новокалинівському НВК Опубліковано: Понеділок, 27 листопада 2017 23 листопада 2017 року у Новокалинівському НВК з нагоди Дня Гідності та Свободи проведено спортивні змагання під назвою «Ігри патріотів». У них брали участь учні 6-9 класів, під керівництвом вчителів фізичного виховання: Гінки М.С., Канюка В.С., Янушевича О.М. У 6-7 класах вчителі провели змагання «Старти...

Переглядів: 322 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook