Період публікації:

від

до

Категорія:

Екскурсія до пожежно-рятувальної частини

Опубліковано: Четвер, 07 грудня 2017 

min
max

В рамках проекту «Будувати життя чи прилаштовуватися до нього» учні НРЦ Святого Миколая з ініціативи старшого вихователя Ціхоцької Галини та вчителя географії Яцейко Алли, бібліотекарів Грева Інни та Ільчишин Галини бібліотеки №28 відвідали пожежно-рятувальну частину у смт.Брюховичах.

Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення.

Начальник караулу п.Дмитро розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Рятувальники розповідали учням про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на питання, які задавали діти. Демонстрували захисні спорядження і, навіть, дозволили їх приміряти. Також звернули увагу учнів на причини  виникнення пожеж та їх запобігання, розповіли як правильно діяти у разі пожежі.

Завершилася зустріч демонстрацією виїзду пожежно-рятувального автомобіля на надзвичайну ситуацію: звук сирени, виїзд пожежної машини, гасіння умовної пожежі. 

Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє  важливість та героїчність  професії  пожежника. Ця екскурсія дала можливість познайомити школярів з професією героя-рятувальника та навчити дітей безпеці життєдіяльності.
Дякуємо начальнику караулу та співробітникам пожежної частини  за захоплюючу та пізнавальну екскурсію! 

Немає коментарів

Схожі статті:

Свіча Пам’яті Свіча Пам’яті Опубліковано: Четвер, 07 грудня 2017 В понеділок, 27 листопада 2017 року, учні НРЦ Святого Миколая з ініціативи старшого вихователя Ціхоцької Галини та вчителя історії Яцейко Алли біля пам'ятних знаків в смт.Брюховичах вшанували хвилиною мовчання жертв Голодомору та загиблих на Сході, Небесну Сотню, запалили Свічу Пам’яті. Діти щиро помолилися...

Переглядів: 482 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Миру в Україні — бути! (фото) Миру в Україні — бути! (фото) Опубліковано: П`ятниця, 29 вересня 2017 Миру в Україні — бути! Миру хочуть добрі люди І дорослі, і малі Прагнуть миру на Землі! Під таким гасло пройшов Міжнародний день Миру у НРЦ Святого Миколая. «За миру в усьому світі!» – ці слова для українців набули нового значення. Особливого...  Ще пару років тому для нас мир – це була повсякденна...

Переглядів: 678 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook