Період публікації:

від

до

Категорія:

Лідери року

Опубліковано: П`ятниця, 08 грудня 2017 

min
max

1 грудня 2017 року в рамках соціально-культурного проекту "Ми твої діти, Україно", що реалізовував міський учнівський парламент за підтримки управління освіти ДГП ЛМР, відбувся конкурс дитячих талантів "Лідери року", в якому взяли участь учні 11 класу КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» Віктор Буданов та Олександра Лозинська.

 Конкурс складався із 5-ти етапів:- дефіле, у вибраному жеребкуванням костюмі,
- фотобатл на певну тему,
- номер, що відображав талант пари (хореографія, вокал тощо).
- інтелектуальний конкурс,
- конкурс «заплети» та «зав`яжи».
 

Між виступами глядачів розважали зіркові гості» - хореографічні, музичні та театральні гурти.
Конкурсанти змагалися за звання «лідерів року» у різноманітних номінаціях, а також на них очікували чудові подарунки, багато позитивних вражень та емоцій.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Острів учнівської творчості» «Острів учнівської творчості» Опубліковано: Вівторок, 18 вересня 2018 Днями в КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» була організована виставка учнівських робіт під назвою «Острів учнівської творчості». Тут представлені роботи в техніці «оригамі», «квілінг», аплікації з природнього матеріалу, вишивка.

Переглядів: 320 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Великодні забави Великодні забави Опубліковано: П`ятниця, 11 травня 2018 Після Великодніх свят з метою відновлення та збереження українських традицій в КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» відбувся конкурс «Великодні забави», у якому взяли участь учні 1-7 класів. Діти водили гаївки, декламували вірші. Багато задоволення...

Переглядів: 462 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook