Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському державному університеті внутрішніх справ відбувся фінал «Правничих ігор» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 08 грудня 2017 

min
max

6 грудня на базі Львівського державного університету внутрішніх справ відбувся фінал інтелектуально-розважального конкурсу «Правничі ігри». Захід був приурочений Всеукраїнському тижню права, який цьогоріч триває з 4 по 9 грудня.

Головним організатором і ведучим конкурсу виступив доцент кафедри адміністративного права та адміністративного процесу факультету № 3 Юрій Кіцул.

До складу журі увійшли: проректор ЛьвДУВС Ольга Балинська (голова журі), старша інспекторка з особливих доручень відділу уповноважених Голови з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності УЗПЛ Оксана Санагурська, методист навчально-методичного центру освіти м. Львова Наталія Добрянська, доцент кафедри адміністративного права та адміністративного процесу факультету № 3 Юрій Кіцул, доцент кафедри тактико-спеціальної підготовки факультету № 3 Марія Московчук, члени наукового товариства ЛьвДУВС курсанти Соломія Васюк і Юлія Бобровська.

За результатами І етапу конкурсу участь у фіналі взяли сім команд, які представляли: Львівську правничу гімназію – «Агенти правди», Львівську українську гуманітарну гімназію імені О. Степанів – «Нація», Львівську ЗОШ № 91 – «Де-юре», Львівську класичну гімназію при ЛНУ ім. І. Франка – «Підрозділ 1», НВК «Школа-гімназія «Сихівська» – «Ліга справедливості», НВК ім. В. Стуса – «Сучасна Феміда» та Середньої ЗОШ № 50 ім. А.С. Макаренка – «Стаття № 50».

Фінальна гра складалась із шести етапів: гумористичне представлення «Преамбула», брейн-ринг «Хто найрозумніший?!», кулінарний етап «Смак юриста», відеоетап «Юридичний блогер», музичний етап «Вгадай мелодію», допризовна підготовка «Ми захищаємо Україну». Для учасників також було підготовлено конкурс-сюрприз, що проходив в мультимедійному тирі університету. Завданням конкурсантів було здійснити якомога більше влучних пострілів із пістолета. Оцінювала їх доцент кафедри ТСП Марія Московчук.

Так, за підсумками усіх етапів стало відомо, хто посів І та ІІ місце, однак ім’я бронзового призера мав визначити батл. Адже дві команди – «Ліга справедливості» та «Сучасна Феміда» – у підсумку отримали однакову кількість балів (40). Відтак, журі прийняло рішення присудити ІІІ місце тій команді, учасник якої швидше здійснить збирання й розбирання автомата та спорядить магазин.

Церемонію вручення кубків, дипломів та подарункових сертифікатів здійснив особисто ректор ЛьвДУВС Роман Благута, який наголосив, що «Правничі ігри» – це конкурс, на якому учасники демонструють не лише свій рівень правових знань, а й креативне мислення й творчий підхід до вирішення ситуацій.

«Переможців кілька бути не може, проте в тому і суть змагань та чесної конкурентної боротьби. Хто не виграв – теж молодці, адже проявили свою волю до перемоги, обізнаність, ерудованість і здатність до застосування правових знань в практичній ситуації. Не зупиняйтеся на досягнутому, працюйте над собою», - зазначив Роман Благута.

Відтак, за результатами конкурсу переможцями «Правничих ігор» у 2017 році стали вихованці Львівської правничої гімназії. Віце-чемпіоном стала команда Класичної гімназії при ЛНУ ім. І. Франка. Третє місце за результатами батлу вибороли учні НВК «Школа-гімназія «Сихівська».

Члени журі вирішили відзначити учасників і в окремих номінаціях:

  • «Кращі відеоблогери» – Середня школа № 50 ім. А.С. Макаренка;
  • «Класичні правознавці» – Класична гімназія при ЛНУ ім. І. Франка;
  • «Майбутнє України» – Львівська середня ЗОШ № 91;
  • «Кращі меломани» – Львівська українська гуманітарна гімназія ім. О. Степанів;
  • «Кращі захисники» – НВК «Школа-гімназія «Сихівська»;
  • «Юні снайпери» – Львівська правнича гімназія;
  • «Яскраве представлення» – НВК ім. В. Стуса.

Нагадаємо, ЛьвДУВС має вже двох чемпіонів! Адже минулого року переможцем перших «Правничих ігор» стала команда «Нащадки Ярослава» із Середньої загальноосвітньої школи № 3 м. Львова.

Немає коментарів

Схожі статті:

Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Опубліковано: Четвер, 26 березня 2020 Держкомтелерадіо України з 1 березня по 1 травня 2020 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. До конкурсу подаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної сфери, що сприяють утвердженню історичної пам’яті...

Переглядів: 3985 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Соняшникова родина Соняшникова родина Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 У Золотковицькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Мостиського району 03 березня 2020 року знову зібралась вся «соняшникова родина». 36 учнів 1-9 класів закладу брали учать в XІ Всеукраїнській українознавчій грі «Соняшник»–2020. Виконуючи завдання гри, діти поповнили свої знання з мови, літератури,...

Переглядів: 2775 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook