Період публікації:

від

до

Категорія:

Збірна ДЮСШ (Стрий) – чемпіони Львівщини-2017

Опубліковано: Субота, 09 грудня 2017 

min
max

Протягом двох днів 23-24 листопада у Стрию в спортзалі ДЮСШ відбувся чемпіонат Львівської області з волейболу серед юнаків 2005 р.н. та молодші.

Цьогоріч участь в обласних змаганнях взяли команди: «Автомобіліст» (Львів), ДЮСШ (Жидачів), ДЮСШ (Сокаль), ДЮСШ (Стрий) та ДЮСШ (Червоноград).

На урочистій церемонії відкриття усіх учасників та глядачів привітали та побажали усіляких гараздів і успіхів у спорті та навчанні головний спеціаліст відділу молоді та спорту Стрийської міської ради, майстер спорту України з кікбоксингу та боксу, суддя національної категорії з боксу Руслан Каліцун, директор Стрийської ДЮСШ Олексій Кухар, заступник директора Стрийської ДЮСШ, суддя національної категорії з волейболу Дмитро Шнайдер, тренер Стрийської ДЮСШ з волейболу Микола Столярський. Головний суддя змагань – суддя національної категорії з волейболу Дмитро Шнайдер.

Змагання проводилися по коловій системі. Усі без винятку команди показали характер та жагу до перемоги, ну а переміг – найсильніший. Вже вкотре високе реноме лідера обласного юнацького волейболу продемонстрували юні волейболісти Стрийської ДЮСШ, яких тренує Микола Столярський. Його вихованці з однаковим рахунком – 2:0 по черзі здолали своїх однолітків з Жидачева, Сокаля та Червонограду, а також з рахунком – 2:1 команду «Автомобіліст» (Львів) і таким чином стали цьогорічними чемпіонами Львівщини.

Ось, хто у складі збірної ДЮСШ (Стрий, на фото) «кував» перемогу: Володимир Столярський (к), Влад Максимович, Артем Двоскін, Остап Гнатів, Владислав Пиць,Тарас Попик, Богдан Ільків, Володимир Тимчишин, Віталій Тимчишин, Владислав Косар, Богдан Павлишин. Друге місце посіли волейболісти ДЮСШ (Сокаль), які у важкому протистоянні з командою львівського «Автомобіліста» перемогли з рахунком – 2:1. Чільну трійку призерів замкнула команда львівського «Автомобіліста».

Отож, вітаємо юних волейболістів Стрийської ДЮСШ міськвно та їх тренера із закономірною перемогою і титулом чемпіона Львівщини-2017 та бажаємо нових спортивних Олімпів на обласному, всеукраїнському і міжнародному рівнях.

Відрадно, що наш юнацький стрийський волейбол набирає шалених обертів та поступово відроджується у нашому славному місті. Хочу побажати нашим тренерам з волейболу Христині Курилишин та Миколі Столярському, а також їхнім вихованцям блискавичних перемог та подальших успіхів! Нехай щастить Вам у цьому!

Хотів би зазначити, що з 19 по 21 грудня у Запоріжжі відбудеться другий тур чемпіонату України з волейболу серед юнаків 2003 р.н., у якому візьме участь збірна Стрия, до якої входять волейболісти Стрийської ДЮСШ міськвно. У першому турі, який відбувся у м. Тернополі підопічні Миколи Столярського з однаковим рахунком – 3:0 по черзі здолали збірні Луцька та Хмельницька, а у важкому протистоянні з господарями майданчика – юними тернополянами поступилися – 1:2.

Отож, після першого туру в активі збірної Стрия дві перемоги та одна поразка. То ж сподіваємося, що у Запоріжжі юні стрийські волейболісти продемонструють високий рівень підготовки та жагу до перемоги. Нехай щастить їм у цьому!

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Фінальний етап обласних змагань з волейболу "Шкільна волейбольна ліга України - 2019" Фінальний етап обласних змагань з волейболу "Шкільна волейбольна ліга України - 2019" Опубліковано: Середа, 17 квітня 2019 Неймовірно важкий, насичений та результативний день 11 квітня 2019 р. видався для команд волейболістів СЗШ №10. Команди юнаків та дівчат 2002 р. н. змагались у Стрию, команда дівчат 2005 р.н. - у м. Трускавець. У старшій віковій групі суперниками юнаків були команди Радехівського та Старосамбірського...

Переглядів: 483 Коментарів: 0

Відділи освіти

Волейбол. Збірна ДЮСШ (Стрий) – другий призер турніру Волейбол. Збірна ДЮСШ (Стрий) – другий призер турніру Опубліковано: Субота, 30 березня 2019 Нещодавно у спортзалі дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» (Трускавець) відбувся регіональний турнір з волейболу серед чоловіків – «Кубок міського голови Андрія Кульчинського».   На урочистій церемонії відкриття міський голова Трускавця Андрій Кульчинський привітав усіх учасників турніру...

Переглядів: 829 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook