Період публікації:

від

до

Категорія:

Санкарі ЛУФК стартували на молодіжному Кубку світу

Опубліковано: Четвер, 14 грудня 2017 

min
max

У м.Оберхофі (Німеччина) 7-10 грудня 2017р. спареними І та ІІ етапами стартував молодіжний Кубок світу з санного спорту.

Традиційно молоді санкарі на цих престижних світових стартах змагаються у двох вікових категоріях: юніори віком до 20 років та юнаки і дівчата віком до 18 років.

Найкраще серед українських юніорів у Оберхофі виступили львів’яни Ігор Гой та цьогорічний випускник Львівського училища фізичної культури Мирослав Левкович (на фото). На першому етапі хлопці показали дванадцятий результат, на другому-піднялися на сходинку вище.

Одна з лідерок минулорічного юнацького сезону, колишня однокласниця Мирослава Олена Смага юніорський етап своєї спортивної кар’єри розпочала з 23 і 22 місць відповідно.

Випускник училища 2015р., кременчанин Михайло Савицький, який вже встиг пройти підготовку у складі національної збірної, у з’їздах на одномісних санях фінішував двадцять другим на першому етапі і шістнадцятим на другому. Львів’янин Ігор Стасів посів 20 і 19 місця.

Для санкарів юнацької вікової категорії Катерини Васильків (11кл.) і Романа Пилипіва (10 кл.) змагання Кубка були прем’єрними у їхній спортивній кар’єрі. Катерина дебютувала з 29 і 30 місць, Роман на першому етапі був тридцять другим, на другому не фінішував.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Українські санкарі завершили міжнародний сезон шостим місцем у Берхтесгадені Українські санкарі завершили міжнародний сезон шостим місцем у Берхтесгадені Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 1 березня 2020р. стартами ІХ етапу Кубка світу завершився міжнародний змагальний сезон у санному спорті. На санно-бобслейній трасі м.Берхтесгадена (Німеччина) українці найкраще виступили у змішаній командній естафеті, де посіли 6 місце. У складі команди виступали вихованка Львівського коледжу спорту...

Переглядів: 1479 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Стецків і Смага у топ-16 Кубка світу з санного спорту Стецків і Смага у топ-16 Кубка світу з санного спорту Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 У м.Вінтерберзі (Німеччина) 22-23 лютого 2020р. відбувся VІІІ етап Кубка світу з санного спорту. У з’їздах на одномісних санях вихованка Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Олена Стецків (вип. 2011р.) посіла 14 місце, а Олена Смага (вип. 2017р., на фото) – шістнадцяте. Екіпаж...

Переглядів: 1072 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook