Період публікації:

від

до

Категорія:

Екскурсія до міста Львова

Опубліковано: П`ятниця, 15 грудня 2017 

min
max

07.12.2017р. учні КЗ ЛОР Верхньосиньовидненська спецшкола-інтернат  з вчителями школи  Карпінець З.З. та Готиш Я.І. побували на екскурсії  в місті Львові в нотаріальній конторі ЖК вул. Княгині Ольги 100 К «Добра оселя». 

Новосад Ольга Петрівна провела з учнями бесіду, в якій ознайомила дітей з професією юриста, зокрема,  нотаріуса.

Учні відвідали кабінет працівників ОСББ «Міста трав», які дуже гостинно прийняли всіх учнів школи та почастували їх смачними гостинцями.

Разом з вчителями учні побували на будівництві «Greenville». Працівники будівництва  провели екскурсію будівництвом та розповіли про професію  будівельника. Діти побували на даху будинку, на якому планується висаджування зелених насаджень.

 Також учні відвідали швейну фабрику  «Green Cotton Group», на якій Марія Будаєва менеджер проектів, ознайомила учнів з різними професіями швейної фабрики, починаючи із дизайнерів, конструкторів, управляючго персоналу, закінчуючи швеями, вишивальниками та пакувальниками.  Діти мали змогу ознайомитися із повним процесом виробництва.

Організатором і керівником всієї екскурсії для наших дітей був  Bohdan Hrechyn.  Event менеджер та координатор профорієнтаційної програми.  Адміністрація школи висловлює щиру подяку пану Богдану та всім іншим працівникам даної екскурсії , хто так щиро і цікаво організував зустріч з  учнями , ознайомлював з професіями та збагатив і розширив знання дітей.   

Учні школи щиро вдячні всім організаторам за цікаву, пізнавальну та змістовну екскурсію.

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Учні НРЦ «Левеня» на екскурсії в «Нова пошта» в рамках проєкту ДОСВІДні вогні Учні НРЦ «Левеня» на екскурсії в «Нова пошта» в рамках проєкту ДОСВІДні вогні Опубліковано: Субота, 21 грудня 2019 21 грудня учні і їх батьки Комунального закладу Львівської обласної ради "Навчально-реабілітаційний центр "Левеня" побували на цікавій екскурсії у відділенні №56 "Нова Пошта" в рамках проєкту  ДОСВІДні вогні. Діти дуже люблять пізнавати щось нове. Вони помічають дрібниці, бачать щось цікаве для себе...

Переглядів: 1003 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Екскурсія до Львова Екскурсія до Львова Опубліковано: Четвер, 05 грудня 2019 Нещодавно учні 6 класу Соколянського НВК  Мостиського району  разом із класним керівником Кадикало Наталією Олегівною та педагогом-організатором Пакліковською Світланою Євгенівною здійснили цікаву і захоплюючу подорож до міста Львова. Розпочалася вона переглядом комедійного мультфільму «Сімейка Адамсів»...

Переглядів: 608 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook