Період публікації:

від

до

Категорія:

До учнів індивідуальної форми НРЦ «Довіра» завітали помічники Святого Миколая (фото)

Опубліковано: Понеділок, 18 грудня 2017 

min
max

18 грудня 2017 року, у переддень улюбленого свята не лише малечі, а й дорослих, Святий Миколай сотворив диво й для кількох учнів НРЦ «Довіра».

П’ятеро діток із аутизмом, які навчаються за індивідуальною формою, отримали від благодійників планшети. Для них це дуже цінний подарунок, оскільки допоможе не лише ефективніше засвоювати навчальний матеріал, а й сприятиме комунікації з дорослими. Адже у цих учнів несформоване вербальне мовлення, спілкуються вони за допомогою альтернативної комунікації, зокрема – картками PECS. А подаровані планшети дадуть змогу дітям ефективніше будувати соціальні взаємини зі світом, самим ініціювати та підтримувати контакт.

Адміністрація НРЦ «Довіра» висловлює щиру вдячність помічникам Святого Миколая! Нехай Господь воздасть вам сторицею за подаровану дітям радість, за оченята, в яких запромінилося щастя і віра в диво!

Немає коментарів

Схожі статті:

Святий Валентин (фото) Святий Валентин (фото) Опубліковано: Вівторок, 18 лютого 2020 5.02.20 вихованці Лівчицької спецшколи готувалися до свята Валентина.З бібліотекарем Булдаковою М. М.виготовляли валентинки. Метою заходу було ознайомити дітей з історією виникнення Дня Закоханих; виховувати увагу до близьких людей, бажання зробити приємне.

Переглядів: 723 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Волонтери з фонду «Відродження» (фото) Волонтери з фонду «Відродження» (фото) Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 27 січня 2020 року в КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» завітали волонтери з фонду «Відродження». Діти з сімей, які потрапили в складні життєві обставини отримали продуктові набори разом з Різдвяними подарунками. Адміністрація школи висловлюють...

Переглядів: 764 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook