Період публікації:

від

до

Категорія:

Правовий батл у Червоноградській загальноосвітній школі № 1

Опубліковано: Середа, 20 грудня 2017 

min
max

11 грудня 2017 року на завершення Всеукраїнського тижня права фахівці Червоноградського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Червоноградським міським судом та Інформаційно-методичним центром освіти запропонували старшокласникам Червоноградських шкіл № 1, 8, 9, 12 позмагатися у знаннях в галузі права, вмінні приймати рішення, аналізувати ситуації, чути власну інтуїцію, працювати індивідуально та в команді. Зустріч юних правників проходила на базі Червоноградської загальноосвітньої школи № 1.

Цікавою інформацією з досвіду поділилися з учасниками турніру адвокат Брух Андрій та помічник судді Ростислав Садовий. Кожен зі спікерів детально зупинився на особливостях своєї роботи, цікавих випадках з досвіду, наголошуючи на важливості не лише теоретичних знань, а й практичного застосування норм права.

Самі змагання розпочалися з представлення команд, у зміст яких старшокласники вклали своє бачення верховенства права. Азарт та добрий настрій не залишав старшокласників протягом двох годин. За цей час вони мали можливість викликати на правову дуель команду супротивників, запропонувавши дати відповідь на легкі, на перший погляд, питання, повправлятися в акторській майстерності, аби допомогти своїй команді заробити такі бажані бали, які наближали до перемоги. Цікаво було спостерігали за тим, як жестами та мімікою представники шкіл намагалися передати своїм друзям зміст окремих положень "Конвенції про права людини", як шукали українські відповідники латинських фраз, створювали колаж з підручних матеріалів, аналізували правові ситуації та вирішували задачі.

Логічним завершенням батлу стало нагородження учасників. Приємно, що фахівці відзначили достатньо високий рівень учасників, їх креативний підхід у пошуку правильної відповіді, швидку реакцію та вміння орієнтуватися у відповідних ситуаціях.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook