Період публікації:

від

до

Категорія:

В український рідний край поспішає Миколай!

Опубліковано: П`ятниця, 22 грудня 2017 

min
max

  Ось і настала зима зі своїми морозами, хуртовинами, заметілями. А ще вона привела за собою низку веселих свят. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Відбулося воно і в загальноосвітній школі І-ІІІст.№6 с. Дев’ятники, саме в День Святого Чудотворця.

 Дзвінким сміхом, гарними піснями про Миколая, побажаннями добра і казки та гомоном дитячих голосів наповнився актовий зал школи.

Шкільна родина мала змогу побачити інсценізовану виставу «В український рідний край поспішає Миколай!» у виконанні учнів школи (вихованців гуртка акторської майстерності «Фантазія» Ходорівського ЦДЮТ) (керівник: Лук’янчук Н.О.) та школярів І-IV класів (музичний керівник: Новак Н.В.).

Діти майстерно виконали свої ролі, й усі присутні мали змогу поринути у світ чарівної казки.

Під час дійства звучали гарні привітання, лунали пісні для усіх присутніх, а завершилося свято спільним виконанням школярами пісні «Ой хто, хто Миколая любить!».

Тож нехай Святий Миколай невидимою рукою здійснює найзаповітніші дитячі мрії, приносить у кожну родину щиру втіху й любов!

Немає коментарів

Схожі статті:

 У надвечір"ї Святого Миколая У надвечір"ї Святого Миколая Опубліковано: П`ятниця, 22 грудня 2017    19 грудня в Україні відзначають День Святого Миколая.У цей день кожен із нас сподівається на диво.18 грудня у Ходорівському Палаці культури відбулося театралізоване дійство " У надвечір"ї Святого Миколая",яке підготували  вихованці Ходорівського Центру дитячої та юнацької творчості. В основі...

Переглядів: 402 Коментарів: 0

Відділи освіти

“Миколай – святий Добродій”. “Миколай – святий Добродій”. Опубліковано: Середа, 20 грудня 2017  “Миколай – святий Добродій”. Під такою назвою проходило свято у ЗОШ І-ІІ ст.№20 с. Сугрів , яке підготували  і провели вчителі Гуменна О. В. та Мізерак В. В. з учнями початкових класів. Це світле і радісне свято для дітей і дорослих. Це день, коли отримуємо не тільки бажані подарунки. Найперше це...

Переглядів: 648 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook