Період публікації:

від

до

Категорія:

«Козацькі забави»

Опубліковано: Вівторок, 26 грудня 2017 

min
max

    У спортивному залі ОЗНЗ «Перемишлянська загальноосвітня школа-гімназія І-ІІІ ступенів» проходили «Козацькі забави».

   В змаганнях взяли участь збірні команди 9-х, 10-х та 11-х класів. Під звуки козацького маршу команди вишикувались у спортивному залі, урочисто виконали державний Гімн України. З вітальним словом до учасників змагань звернувся директор школи-гімназії О. Й. Малик.

   В програму змагань увійшли такі види: піднімання гирі 16 кг, підтягування на перекладині, згинання і розгинання рук в упорі лежачи від підлоги, піднімання тулуба за 1 хвилину, стрільба з пневматичної гвинтівки, а також такі командні естафети, як: «Тачка», «На коня», «Поїзд», перетягування канату.

    В ході заходу учасники показали хорошу фізичну підготовку, проявили згуртованість і взаємовиручку, прагнення до перемоги.

    У підсумку змагань І загальнокомандне місце зайняла збірна команда 10-х класів, друге місце посіла команда 11-х класів і третє місце зайняла збірна команда 9-х класів.

    На завершення команди були нагороджені грамотами, а переможцям в індивідуальних видах вручено посвідчення «Козацький гарт».

 

Немає коментарів

Схожі статті:

«А ми тую червону калину підіймемо» Опубліковано: Четвер, 28 вересня 2017 21.09.2017 р. у ОЗНЗ «Перемишлянськазагальноосвітня школа-гімназія І-ІІІ ступенів» проведено конкурс квіткових  композицій «Квітковий  вернісаж» серед  учнів 5-10-х класів на тему «А ми тую червону калину підіймемо».Також відбувся  благодійний  Ярмарок  Милосердя  з залученням учнів 1-11-х класів, виручені...

Переглядів: 356 Коментарів: 0

Відділи освіти

Конкурс “Сурми звитяги” Конкурс “Сурми звитяги” Опубліковано: Четвер, 11 жовтня 2018        10 жовтня у НВК “ЗНЗ І-ІІІ ст. - ДНЗ” ім. А.Костирки с.Костенів відбувся І (шкільний) етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу “Сурми звитяги”. Учні 4-10 класів виконували пісні на патріотичну тематику, декламували поезії, демонстрували малюнки. Серед 20 виконавців у НВК були відібрані учасники...

Переглядів: 452 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook