Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень правових знань «Права людини і охорона здоров’я» у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Опубліковано: Четвер, 14 грудня 2017 

min
max

У Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ступенів пройшов тиждень правових знань. Впродовж тижня учні активно готувалися: шукали додаткову інформацію , знайомились з витягами із Конституції України, Загальної декларації прав людини, Декларації ООН прав дитини, готували роздатковий  матеріал.

Виховний захід «Права людини і охорона здоров’я » проведений з учнями 5 – 9 класів під керівництвом вчителя історії Петелицької Н.С.

Свято розпочалось вправою «Встаньте всі, хто …». У підсумку вчитель зауважила, що першим за значущістю є право людини на життя, оскільки якщо людина позбавлена права на життя, то вона не може мати інших прав.

Далі учні розгадували кросворд «Найвищі цінності у житті людини». Підсумовуючи роботу над кросвордом, вчитель зазначила, що здоров’я є невід’ємною частиною життя.

Дев’ятикласниця Воловець С. ознайомила учнів із поняттями: «здоров’я», «здоровий спосіб життя», «охорона здоров’я». Учні, об’єднавшись в групи, опрацьовували документи, а саме: Конституцію України,  Загальну декларацію прав людини, Декларацію ООН прав дитини.

Наприкінці обговорення зазначалося, що здоров’я – це «стан повного фізичного , душевного і соціального благополуччя…, яке дозволяє повністю виконувати властиві людині функції, вести здоровий спосіб життя».

Здоров’я – безцінне багатство кожної людини окремо і всього суспільства в цілому. Це головна умова повноцінного і щасливого життя.

Немає коментарів

Схожі статті:

День вишиванки у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів (фото) День вишиванки у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів (фото) Опубліковано: Середа, 31 травня 2017 Всесвітній день вишиванки - це свято, яке об’єднує всіх українців по національності та по духу. На сьогоднішній день  вишиванка не просто одяг, а символ української нескореності, свободи, пам’яті, любові. У цей день солідарність з українцями,проявляють  іноземці, які  також одягають вишиванки.  На...

Переглядів: 259 Коментарів: 0

Відділи освіти

Квест з фізики у Вороняцькій школі Золочівського району Квест з фізики у Вороняцькій школі Золочівського району Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 4 березня 2020 року у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ст. Золочівського району проводились КВЕСТ змагання з фізики між учнями 7-х класів. Тема КВЕСТУ «Фізика навколо нас кожен день і повсяк час».  Урок QWEST, в перекладі означає цілеспрямований пошук, який пов’язаний з грою. Це надає змогу учням виявляти, ініціювати,...

Переглядів: 1686 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook