Період публікації:

від

до

Категорія:

Благодійний концерт «Show must go on!» (фото)

Опубліковано: Четвер, 28 грудня 2017 

min
max

Відповідно до плану заходів гуртка «Лідер» на 2017 рік КЗ ЛОР «ЛОЦНТТУМ» спільно з Львівським обласним учнівським парламентом (ЛОУП) 24 грудня 2017 року на базі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини провели благодійний концерт-перевтілення «Showmustgoon».

Активісти ЛОУП разом з районними учнівськими парламентами міста та області організували благодійний концерт-перевтілення «Show must go on».Запрошеними  гостями та командою журі були: Петро Сітек - колишній президент ЛОУП,активіст студентської ради ЛНУ ім. Франка, Ростислав Пелех - випускник ЛОУП,ведучий програм на ТРК ЛЬВІВ, ведучий шоу-програм на YouTubeта-  Анастасія Карпчук, львівський Vine-блогер, котра завоювала своїх фанів цікавим гумором і неординарними відео в мережі Instagram.

Відкривали шоу неймовірний дует Потап і Настя Каменських, які були ведучими концерту, а перевтілювалися у них Каріна Рудницька – президент ЛОУП та Андрій Гараздовський – активіст ЛОУП. Учасники презентували свої неймовірні виступи. На сцені зібралися найяскравіші зірки Українського шоу-бізнесу. Кам’янка-Бузький район перевтілився у популярний гурт Океан Ельзи і подарував залу незабутні емоції з піснею «Зелені очі». Шевченківський район заспівав пісню «Бери своє»  гурту Антитіла. Руслана, з неймовірним танцювальним гуртом запалила зал дикими танцями, а спародіювали запальну співачку учні з міста Сокаль. Стрийський район переклав на українську мову пісню гурту Mozgi «Любов». Мега популярний DZIDZIO не забув про наш захід та виконав пісню «Банда-банда», неймовірним номером нас потішили з Мостиська. Місто Трускавець з інструментальним супроводом виконали пісню Pianoboy «Вітчизна», не менш зворушливу пісню співали представники з міста Стрий, а саме пісню гурту Бумбокс «Люди». Смт. Пустомити дуже ніжно неймовірним дуетом гітара та сильний  голос заспівали пісню «Маленький хлопчик» гурту "Один в Каноє". Запальним та веселим був виступ Верки Сердючки з піснею «Чіта-Дріта» учнів з міста Червонограда. Золочівський район закривав конкурсну програму з піснею «Кружит» популярного Монатіка. Сюрпризом для всіх був гість EdSheeran в якого перевтілився Олег Данів –активіст ЛОУП.
Фінальну пісню «На небі» гурту Океан Ельзи всі учасники виконали разом. Учасники, гості та глядачі концерту отримали незабутні враження, зробили велику кількість фото , активісти ЛОУП отримали заряд енергії та позитиву для втілення своїх нових проектів.

За результатами конкурсної програми перше місце отримали «Pianoboy» з міста Трускавець, друге місце «Вєрка Сердючка» з міста Червоноград, а приз за глядацькі симпатії дістався «MonatiK» представникам Золочівського району.


Шевчук К.-А.А., керівник гуртка «Лідер»  КЗ ЛОР «ЛОЦНТТУМ»
 

Немає коментарів

Схожі статті:

Учні НРЦ  «Левеня» на 42-му міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Танці з Карпатами 2020» Учні НРЦ «Левеня» на 42-му міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Танці з Карпатами 2020» Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 Січень 2020 року розпочався для вокального ансамблю «Левенята» Комунального закладу Львівської обласної ради "Навчально-реабілітаційний центр "Левеня" прекрасним виступом на 42-му міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Танці з Карпатами 2020». В рамках фестивалю відбувся гала-концерт на...

Переглядів: 626 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Гала-концерт фестивалю «Сурми звитяги» Гала-концерт фестивалю «Сурми звитяги» Опубліковано: П`ятниця, 29 листопада 2019 Ось і завершився ХХ ювілейний фінальний гала-концерт Всеукраїнського фестивалю «Сурми звитяги», який проходив 26 листопада 2019 р. у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької. Лауреатом конкурсу (ІІІ місце) в номінації «художнє читання» стала учениця 7...

Переглядів: 749 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook