Період публікації:

від

до

Категорія:

Шкільна коляда в Щирецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1 імені Героя України Богдана Ільківа

Опубліковано: Четвер, 28 грудня 2017 

min
max

Незабаром ввійде до кожної домівки свято свят – Різдво Христове! У домі панує мир та злагода, усі негаразди забуті. А по вечері усі починають колядувати. Колядки - це величальні пісні зимового циклу, що збереглись від найдавніших часів в скарбниці української народної творчості.

26 грудня в Щирецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1 імені Героя України Богдана Ільківавідбулась шкільна коляда. Під час заходу учні розповідали про різдвяні традиції України, Польщі, Німеччини, Англії. Колядували різними мовами, співали різдвяних пісень.

Прекрасні вертепні дійства та чудові колядки у виконанні школярів дуже приємно вразили і принесли велику насолоду глядачам. Дивлячись на цих маленьких діточок та молодь, ми можемо сказати, що в нас підростають талановиті, добрі та щирі християни.

Цей різдвяний захід приніс велике емоційне задоволення і духовно об’єднав дітей, котрі тут колядували, щоб прославити ім’я Ісуса Христа.

Дякуємо усім учням та класним керівникам, хто брали участь та  допомогли  організувати цедійство.

І бажаємо всім, щоб ці свята були особливими для кожного, а колядка лунала в кожній хаті! Бо щороку ми знов і знов переживаємо містерію народження Божого Сина. Не важливо, які у нас вокальні дані, чи правильно тонально ми співаємо, головне, -  щоб співала душа!

 І, незважаючи на всі політичні чи фінансові негаразди, пам’ятаймо, що ми всі - єдиний народ, народ, який має такі глибокі традиції. Тож передаваймо багатство наших звичаїв своїм дітям!

Яскрава зірочка на небі

Горить, горить і не згаса.

А дітвори веселий щебіт

Дзвінкий, прозорий, як роса,

До неї лине в ці хвилини –

В нім слава Господу Христу,

Що народився, як людина,

В цю ніч, воістину святу.

Горить зоря – не погасити,

Вона нагадує для всіх,

Що народився Сам Спаситель

І смерть любов’ю переміг.

З Різдвом Вас! Христос Рождається!

Педагог-організатор Кунець З.І.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 877 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 778 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook