Період публікації:

від

до

Категорія:

Нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу «Від Маківки до Майдану» (фото)

Опубліковано: Четвер, 28 грудня 2017 

min
max

27 грудня 2017р. в Львівському обласному Будинку вчителя відбулося нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу читців патріотичної поезії «Від Маківки до Майдану».

Зі вступним словом та привітанням виступив директор Львівського обласного Будинку вчителя Володимир Парубій. У своєму виступі він зазначив, як важливо зберігати свою ідентичність як народу і нації, знати своїх поетів, письменників, великих діячів та співати рідні пісні.

Метою конкурсу є виявити і розвивати таланти обдарованих вчителів, працівників дошкільних, загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, сприяти подальшому творчому зростанню, духовному збагаченню, утвердженню національно-патріотичних засад у навчально-виховному процесі.

Зберігати та примножувати культурну спадщину українського народу, формувати національну самосвідомість, почуття патріотизму і любові до рідної країни. Відзначення та популяризація кращих освітянських художніх колективів та окремих виконавців.

Нагадаємо, що переможцями конкурсу стали:

 І-місце: Наталія Муха, Миколаївський районний Будинок дитячої та юнацької творчості;

Марія Камінська, Буський Будинок дитячої та юнацької творчості;

Юлія Роман-Ярошевська, Красненська ЗОШ І-ІІІст №1, Буський р/н;

ІІ-місце: Соломія Заваринська, Комарнівська ЗОШ І-ІІІст.,Городоцькийр/н;

 Марія Зінчин, Звенигородська ЗОШ І-ІІІст., Пустомитівського р/н;

Зоряна Нікішина, Семенівська ЗОШ І-ІІІст., Пустомитівський р/н;

Тетяна Іжицька, ПСЖ НВК «Живе слово» Франківський р/н, м.Львів;

 ІІІ-місце: Христина Сірак, НВК «Європейський», Галицький р/н, м.Львів;

 Наталія Цимбалюк, СЗШ №65, Залізничний р/н, м.Львів;

Сергій Марков, ЗСШ І-ІІІст. №5 ім.В.Стасюка, м.Стрий;

Оксана Вавжкевич, Лучківська ЗОШ І-ІІ ст., Бродівський р/н.

 Окремою премією за авторській вірші журі вирішило нагородити наступних учасників: Світлана Карпінець, Самбірська школа-ліцей ім.Андрія Струся; Оксана Газдун, Містківська ЗОШ І-ІІІст., Пустомитівський р/н; Василь Олійник, СЗШ №13, Сихівського р/н м.Львів; Віктор Боднарчук, НВК «Школа-ліцей «Оріяна», Сихівський р/н, м.Львів.

 На завершення нагородження переможці подякували керівництву Будинку вчителя та організаторам за проведення такого конкурсу і виявили бажання брати участь у ньому і наступними роками.

Немає коментарів

Схожі статті:

Відкритий урок Львівської академічної гімназії Відкритий урок Львівської академічної гімназії Опубліковано: Четвер, 08 листопада 2018 У Львівському обласному Будинку вчителя стало доброю традицією проводити відкриті уроки з учнями Львівської академічної гімназії. Ось і цієї осені учні 5 (1А) класу, разом із вчителем трудового навчання ЛАГ п.Іриною Вах були гостями обласної виставки-конкурсу серед освітян «Мамина світлиця». На виставці-конкурсі...

Переглядів: 531 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Обласний фестиваль-конкурс «Співоча освітянська родина" Обласний фестиваль-конкурс «Співоча освітянська родина" Опубліковано: Четвер, 08 листопада 2018 У Львівському обласному Будинку вчителя відбувся традиційний обласний фестиваль-конкурс серед освітян «Співоча освітянська родина». Мета конкурсу: виявити талановиті освітянські родини, обдарованих вчителів, працівників дошкільних, загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, сприяння подальшому...

Переглядів: 1835 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook