Період публікації:

від

до

Категорія:

Відкриття новорічної ялинки у с. Руда

Опубліковано: Середа, 03 січня 2018 

min
max

29 грудня, у с. Руда біля приміщення "Центру культури та дозвілля" людно, гамірно та весело, адже в цей день відбулося відкриття новорічної ялинки "Ой, яка красуня в нас, скільки сяє в ній прикрас".
Лунали пісні, колядки та новорічні привітання.
На свято завітала фея, яка чарівною паличкою освітила нашу ялинку. засвітилися вогні, зарясніли на ній і новорічні прикраси, чимало з яких виготовляли діти. Наприкінці свята всі діти отримали від феї солодкі подарунки.
Захід проведено спільно з "Центром культури та дозвілля" с. Руда
Щиро дякуємо Цибрій І., Андрусишин М., Лабай Т., Мамчур М. за доставку та встановлення ялинки, а також організаторам та учасникам свята.

Немає коментарів

Схожі статті:

До учнів початкових класів Гніздичівської ЗОШ І-ІІІст. завітав святий Миколай До учнів початкових класів Гніздичівської ЗОШ І-ІІІст. завітав святий Миколай Опубліковано: Четвер, 28 грудня 2017 До учнів початкових класів Гніздичівської ЗОШ І-ІІІст. завітав святий Миколай.Звісно, не з порожніми руками, а з піснями, танцями,чудовим настроєм та солодкими подарунками.Радість, усмішка та щирість в дитячих очах переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один...

Переглядів: 273 Коментарів: 0

Відділи освіти

Акція «ЗИМОВА ВИТИНАНКА» у Гніздичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Опубліковано: Четвер, 28 грудня 2017 Акція «ЗИМОВА ВИТИНАНКА» І ось уже скрізь на вікнах нашої школи веселяться сніговики, олені, танцюють візерункові сніжинки виготовлені учнями 4-их класів разом з Галиною Воробець та Оксаною Кузишин. Усі в очікуванні новорічно-різдвяних свят!!!

Переглядів: 304 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook