Період публікації:

від

до

Категорія:

“Новорічна плутанина”.

Опубліковано: Середа, 03 січня 2018 

min
max

Новий рік - символ нових надій і сподівань, нових життєвих перспектив, задумів і бажань, нових здобутків, досягнених вершин.

Новорічна плутанина. Під такою назвою пройшло свято з учнями 5-8 класів у НВК №23 с.Кам’яне.

Чудовий новорічний зал, красуня - ялинка, чарівна музика та гарний передноворічний настрій створили святкову атмосферу для дітей, вчителів, батьків та гостей.

Цікавим був виступ учнів 5-6 класів, які привітали глядачів новорічною пригодою. Завітали казкові  герої, які розважали театральними мініатюрами. Діти із задоволенням танцювали, співали, демонстрували свої творчі здібності.

Майстерно виступили учні 7-8 класів. Вони вразили всіх присутніх міні - виставами з історії відзначення Нового року, його традицій святкування в Україні та яскравими новорічними атрибутами. Персонажі літературних творів, здавалось, прийшли прямо із сторінок книг. Із захопленням  спостерігали міні - сценку з кінофільму “За двома зайцями” та сценки з твору М.Гоголя “Ніч перед Різдвом”. Глядачі побачили українського  поліцейського, до дітей  на свято завітав Казковий Новий рік.

Новорічні свята - це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності. І таких учнів у нашій школі багато. Висловлюємо щиру подяку всім юним артистам, які брали участь у новорічному святі.

Прийміть щирі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай у 2018 році будуть поруч у здоров’ї та радості близькі нашому серцю люди. Нехай щасливими зростають наші діти. Адже саме це найважливіше у житті. Миру нашій славній Україні!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Немає коментарів

Схожі статті:

Прощай, Букварику! Прощай, Букварику! Опубліковано: Вівторок, 08 травня 2018 З першого дня навчального року  учні 1 класу  почали працювати на великим проектом – вивчали букви, вчилися читати і писати. І ось настав час підвести підсумки. 7 травня 2018р. в НВК №23 с. Кам’яне увазі батьків і інших вчителів було підбито результат всієї праці – презентацію «Прощай, Букварику!». На...

Переглядів: 519 Коментарів: 0

Відділи освіти

Підготовка до навчання у НУШ Підготовка до навчання у НУШ Опубліковано: Середа, 28 лютого 2018 У НВК №23 с. Кам’яне розпочалася підготовка до навчання у НУШ. Адміністрація школи та вчителі готові працювати з дітьми, для яких розпочнеться шлях до пізнання, з’являться нові можливості проявити себе. Ми впевнені, що новий навчальний рік стане ще одним кроком на шляху розвитку освіти. Всі налаштовані...

Переглядів: 403 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook