Період публікації:

від

до

Категорія:

В Турці визначили переможців дитячого турніру «Диво-шашки у сніжних Карпатах» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 15 січня 2018 

min
max

В місті Турка Львівської області упродовж 10-14 січня в приміщенні місцевої школи-інтернату вже у дванадцятий раз поспіль відбувся дитячий турнір «Диво-шашки у сніжних Карпатах». На цей раз він одержав статус міжнародного.

У змаганнях взяли участь 25 команд з України, Білорусі та Молдови (учасники 2005 року народження та молодші), а також 12 учасників в особистому турнірі (2000 року народження та молодші).

За результатами змагань перше місце з загальним результатом 16 командних очок із 16 можливих посіла команда міста Слонім із Білорусі (тренер – А. Аніська). Друге місце з результатом 13 очок посіла перша команда Києва (тренер – В. Коваленко). Третє місце з результатом 11 очок виборола команда Гомель-1 із Білорусі (тренер – А. Барашко).

Також були визначені кращі юні шашкісти в індивідуальному заліку, зокрема на «першій дошці» виявився Марат Лев (Слонім), Никіта Гераськін (Київ-1), Михаїл Дамаскин (Бендери-1); на «другій дошці» – Ілля Астафьев (Слонім), Никита Лагутков (Гомель-2), Лев Поліщук (Київ-1) та на «третій дошці», де змагалися тільки дівчата – Александра Синяк (Слонім), Інга Барашко (Гомель-1), Дарья Долапчи (Бендери-2).

В особистому турнірі перше місце серед юнаків посів Максим Долапчі (Бендери), друге – Олександр Волох (Ківерці Волинської області), третє – Максим Хрищенюк (Київ). Серед дівчат перше місце виборола Вікторія Прокопюк (Київ), друге – Марія Шманенко (Київ), третє – Тетяна Денис із Мінська.

Переможців та призерів нагородили кубками, медалями, грамотами, цінними подарунками та солодощами.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Турці відбудеться дитячий турнір «Диво-шашки у сніжних Карпатах – 2018» У Турці відбудеться дитячий турнір «Диво-шашки у сніжних Карпатах – 2018» Опубліковано: Четвер, 04 січня 2018 У середу, 10 січня, в приміщенні Турківської школи-інтернату відбудеться дванадцятий командний дитячий турнір «Диво-шашки у сніжних Карпатах». Участь у турнірі візьмуть спортсмени з Києва, Вінниці, Івано-Франківська, Луцька, Житомира, Харкова, Львова, Закарпаття, Молдови, Білорусі. Окрім змагань,...

Переглядів: 575 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся спортивний захід «Європа – це я, а спорт – сильна нація» (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся спортивний захід «Європа – це я, а спорт – сильна нація» (фото) Опубліковано: Четвер, 26 травня 2016 Нещодавно викладачі циклової комісії фізичного виховання Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували студентам, які проживають в гуртожитку, турнір з шахів та шашок, присвячений Дню Європи в Україні. У змаганнях взяли участь студенти всіх спеціальностей навчального закладу. Найсильнішим...

Переглядів: 3643 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook