Період публікації:

від

до

Категорія:

Соборна мати Україна, одна для всіх як оберіг!

Опубліковано: Четвер, 25 січня 2018 

min
max

   У    тяжкій і тривалій боротьбі за національне визволення, утвердження власної державності наш народ не раз переживав як гіркі, так і радісні події. 

Одна з таких сторінок нашого минулого – боротьба українського народу за соборність своїх земель.

  З метою поглибити знання учнів про історію виникнення свята Соборності України,  у Підлісецькому ЗЗСО  І-ІІ ступенів під керівництвом Пемпуся І.В.  22 січня відбулася виховна година « Соборна мати Україна, одна для всіх як оберіг» , яку провела педагог – організатор  Пемпусь М.І.

    Спільно з учнями 7 класу вчитель виховувала нацiональну свiдомість  i людську гiдність, формувала риси громадянина Української держави,поглибила знання про iсторичний факт злуки українського народу, його значення, пробудила iнтерес до поглибленого вивчення iсторiї та культурних надбань українського народу. Діти читали патріотичні вірші, також була проведена вікторина "Національні та державні символи України".

      Школярі переглянули відео про День Соборності України.

 

 

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Загальношкільна лінійка до Дня Соборності Загальношкільна лінійка до Дня Соборності Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 20 січня 2020 року в КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» була проведена загальношкільна лінійка до Дня Соборності, під час якої учні заспівали гімн України та переглянули документальний фільм про події 1919 року.

Переглядів: 797 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

День Соборності України День Соборності України Опубліковано: Понеділок, 27 січня 2020 Українська мрія - єдність, свобода і незалежність. 22 січня у день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, наша держава відзначає День Соборності.Цьогоріч ми маємо 101-у річницю Акту Злуки і, власне, соборності нашої держави.  Соборність втілює...

Переглядів: 700 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook