Період публікації:

від

до

Категорія:

Звістку радісну несемо (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 26 січня 2018 

min
max

Невід’ємним атрибутом святкування Різдва в Україні є вертеп. Саме з таким дійством минулого тижня учні 2-го класу Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 під керівництвом класовода Чепелюк Н.Я. та за участі заступника директора з виховної роботи Болюбаш Г.Ф., завітали у Навчальний центр Національної гвардії України, щоб подарувати військовослужбовцям Різдвяне свято, привітати їх колядами та щедрівками.

Розпочали цю виставу пастушки, які принесли звістку про прихід Спасителя Світу. Своїми діями вони перенесли усіх присутніх у місто Вифлеєм, де в убогій стаєнці на сіні народилось Боже Дитя. Діти переживають цю подію, розповідають при принесені дари Ісусові. Вміло поєднано в цьому дійстві багато нових колядок. І враз злі сили в образі Мошка стараються перешкодити добрим намірам пастушків. Та вони рішуче виганяють торговця зі святині.

А далі були Царі зі Сходу і неперевершені Ангели. Вони щиро скеровують Царів за Зіркою, ніжно оберігаючи Ісусика від злого Ірода. Впевнено почував себе і цар Ірод, поки непідкупна Смерть із Чортеням не забрали того, хто хотів вбити Боже Дитя. Ангели складають найщиріші побажання усім присутнім. І знову настає благодать Божа.

По завершенню Різдвяної вистави, за надзвичайно емоційний, яскравий виступ, начальний відділення по роботі з особовим складом підполковник Євстахій Моспан, від імені всього особового складу Навчального Центру, подякував дітям та подарував їм солодощі.

Щирі аплодисменти дарують юним артистам присутні. «Жийте, жийте, поживайте і горя не знайте…», - лине коляда із уст маленьких виконавців. І всі присутні приєднуються до них: «Хай Ісус, мале Дитя, благословить вам життя, а Пречиста Діва Мати дасть вам благодати.»

І ми віримо, що Боже Дитя із яскині зішле благодать на нашу неньку – Україну, коли цього так щиро просять діти.

Кінцевим етапом усього заходу було колективне фото нацгвардійців та учнів школи.

Немає коментарів

Схожі статті:

Завершив роботу літній мовний табір у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (фото) Завершив роботу літній мовний табір у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (фото) Опубліковано: Середа, 06 Червня 2018 Camp Day 4. У цей день ми брали участь у акції "Звільніть Олега Сєнцова". Маленькі громадяни України у День Захисту Дітей вийшли разом з дорослими, щоб заявити про свою громадянську позицію, на підтримку українських громадян, які були несправедливо ув'язнені і утримуються у московських застінках. На...

Переглядів: 218 Коментарів: 0

Відділи освіти

Історичний конкурс (фото) Історичний конкурс (фото) Опубліковано: Субота, 05 травня 2018 В останні дні квітня у Львівському католицькому університеті відбувся фінал щорічного конкурсу «Непізнана історія мого краю: видатні особистості», в якому взяла участь учениця 8-А класу Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 разом із учителем історії Патрик В.Є. Учениця прослухала цікаву та вкрай захопливу...

Переглядів: 234 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook