Період публікації:

від

до

Категорія:

«Зимова феєрія» у Дрогобицькій СШ №2

Опубліковано: Вівторок, 30 січня 2018 

min
max

Коли після довгих тижнів очікування зима знову нагадала про себе і землю вкрила пухнаста снігова ковдра, активісти учнівського самоврядування запропонували провести конкурс снігових фігур «Зимова феєрія».

Ідею підтримали 13 (з 19-ти) класних колективів. Учні 5-11-их класів, як горошинки, розсипалися по всій території шкільного подвір’я. І ось одна за одною почали появлятися дивовижні снігові персонажі.

Усі вони були чудові, та були серед них такі, які особливовразили своєю фантазією, оригінальністю,  креативним підходом, майстерністю виконання, викликаючи у глядачів захоплення, подив і посмішку.Це – «Равлик»5-В класу, «Восьминіг»5-Б, «Жирафка»11-Б і , безперечно, «Веселий сніговик» 7-Б класу.

Ми дякуємо всім учням і класним керівникам, які разом зі своїми класами (хто ідеєю, а хто і своїми руками) створили всі снігові шедеври. Це, звичайно, ще більше згуртувало і створило гарний настрій усім учасникам конкурсу.

Шкода тільки, що не від сонячного проміння зникли усі снігові скульптури, а від жорстоких, байдужих, заздрісних, черствих і не здатних оцінити прекрасне, вандалів.

Пам’ятаймо про «Закон бумеранга» - усе в житті вертається.

Творіть добро, цінуйте красу  і робіть цей світ кращим!!!

Н.А.Романів

Немає коментарів

Схожі статті:

Громадянська освіта у школі: успіхи, виклики, можливості Громадянська освіта у школі: успіхи, виклики, можливості Опубліковано: Четвер, 28 лютого 2019 В  лютому 2019 року у Києві відбулася конференція вчителів громадянської освіти «Громадянська освіта у школі: успіхи, виклики, можливості». Конференцію організовано Програмою сприяння громадській активності « Долучайся!», що фінансується USAID та здійснюється  Pact в Україні. Учасником зустрічі була...

Переглядів: 455 Коментарів: 0

Відділи освіти

Тиждень Європи у нашій школі Тиждень Європи у нашій школі Опубліковано: П`ятниця, 01 Червня 2018 День Європи –  свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а також офіційно в Україні (з 2003 року щорічно) у третю суботу травня. Вже традиційно з 10 по 17 травня у Дрогобицькій СШ І-ІІІ ст. №2 проходив Тиждень Європи, який мав на меті поглибити знання учнів про Європу та формувати...

Переглядів: 413 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook