Період публікації:

від

до

Категорія:

Герої Крут-ніхто не забутий

Опубліковано: Вівторок, 30 січня 2018 

min
max

Вкотре учні Давидівської ЗОШ згадують одну з найтрагічніших подій в історії нашої країни.
29 січня 1918 року на залізничній станції Крути , між Бахмачем і Ніжином , відбулася битва , що стала важливим фрагментом у сучасній українській історичній пам'яті.
Щоб дізнатися, що відбулося у ті часи учні 10Б , 8б класів та ансамблю дівчат 8-11 класів підготували літературно-музичну композицію приурочену тим подіям, переглянули фільм про події, факти, відомих історії, бібліотекар Грицько С. І. підготувала виставку, аби зрозуміти яке значення для України має пам'ять про Крути сьогодні.

Учні 8-В класу, разом з класним керівником Голубйовською Г.П., підготували презентацію та розповіді про історичні події , які відбувалися на станції Крути.
Адже бій, який відбувся 100 років тому, став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.
Сьогодні складається враження, що історія повторюється. Хочеться вірити , що Україна вже вивчила свій гіркий урок і більше не повторить схожих помилок.
Організували і провели захід Шекета В.І., Водоніс Л.І. та Грицак Л.М.

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності Опубліковано: Неділя, 06 травня 2018                            Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності З метою проведення роз'яснювальної роботи на збереження життя і здоров'я учнів під час канікул та у вільний від навчання час, попередження нещасних випадків у Давидівській ЗОШ було проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності....

Переглядів: 465 Коментарів: 0

Відділи освіти

Шукаємо таланти Шукаємо таланти Опубліковано: П`ятниця, 04 травня 2018 Дитячий конкурс талантів відбувся сьогодні у Давидівській школі. Сцена актового залу стала творчим майданчиком для кожної талановитої дитини, які мали можливість випробувати свої сили у таких номінаціях, як найкращі читці, солісти, художники, виконавці гри на музичних інструментах, тацівники та пантоміма...

Переглядів: 438 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook