Період публікації:

від

до

Категорія:

До Дня Соборності України

Опубліковано: Понеділок, 05 лютого 2018 

min
max

У День Соборності України, педагогічним колективом Бережницької СЗШ I ст., була проведена виховна година, присвячена визначній історичній даті! Учні дивились та слухали відео презентацію, слухали цікаві факти з життя, створили "Живий ланцюг ". День Соборності України - свято, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося 1919 року.

Учні дізналися, що ідея соборності бере свій початок ще від об'єднання давньоруських земель навколо князівського престолу в Києві. Акт возз'єднання - історичний факт, який показав могутню силу єдності українського народу. Учні почули і побачили, який важкий шлях пройшла Україна, скільки пролилось людської крові, щоб здобути Незалежність і Соборність своїх земель. Саме Акт злуки ЗУНР і УНР здійснив споконвічну мрію українців, про Незалежну, Соборну державу.

Дорогі українці, любімо свою рідну Україну, працюймо на рідній Землі з великою любов'ю, щоб наша держава стала омріяно процвітаючою та зразковою на весь Світ.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Школа Марії Покрови відзначила 30 річницю  Дня Соборності України (фото) Школа Марії Покрови відзначила 30 річницю Дня Соборності України (фото) Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 З Днем Соборності, Україно! Ми всі — одна сім'я, єдина ми родина. У кожнім нашім «я» — частинка України. Ми всі — одна сім'я, єдина ми родина. Мільйони різних «я», а разом — Україна. Школа Марії Покрови відзначила 30 річницю  Дня Соборності  флешмобом «Об’єднані діти – єдина країна», у якому взяли...

Переглядів: 772 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

"Живий ланцюг" до Дня Соборності "Живий ланцюг" до Дня Соборності Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 Сьогодні учні та педагоги НРЦ "Мрія" приєдналися до "живого ланцюга" з нагоди святкування Дня Соборності України. Саме у цей день, 101 рік тому, відбулось історичне об'єднання Сходу та Заходу України в єдину соборну державу – було проголошено Акт Злуки УНР та ЗУНР.

Переглядів: 323 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook