8 лютого 2018 року у Львівському вищому професійному училищі торгівлі та сфери послуг під керівництвом методиста Львівського НМЦ ПТО Рик О.М. відбулося засідання творчої групи викладачів та майстрів в/н торгівельного профілю на тему: «Підготовка завдань теоретичного і практичного турів для проведення II етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійної освіти з професії «Продавець продовольчих товарів».
У засіданні взяли участь майстри в/н та викладачі ЗПО Львівської області. Під час роботи було опрацьовано пропозиції щодо умов проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії, переглянуто проект порядку (умов) проведення цього престижного змагання та підготовлено завдання практичного та теоретичного турів. Зауважимо, що завдання для учасників конкурсу складалися відповідно до змісту програми з предметів професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки за Державним стандартом професійно-технічної освіти.
За результатами засідання також вироблено єдиний підхід до структури теоретичних завдань із предметів професійно-теоретичної підготовки.
На основі змісту та рівня складності завдань обговорено та розроблено критерії оцінювання завдань теоретичного та практичного турів конкурсу.
Немає коментарів